MUST Read

Θεαματική αλλαγή στην άρχουσα τάξη συνοδείας του επιταφίου -Tα παλιά και τα νέα πρόσωπα της τελετής

Μετά τις περσινές εκλογές που υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή σε πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας η διαφορά φέτος ήταν αρκετά μεγάλη .Εαν γυρίσουμε στο περσινό Πάσχα του 2023 και εστιάσουμε στα πρόσωπα που παρέστησαν ίσως στην κορυφαία θρησκευτική εκδήλωση της πόλης κυρίως στον Μητροπολιτικό Ναό θα διαπιστώσουμε οτι έχουμε μεγάλες αλλαγές . Με εξαίρεση τον υπουργό Κώστα Σκρέκα που απλά άλλαξε υπουργείο όλη η περσινή πρώτη γραμμή έχει αλλάξει .

Ο Σάκης Λιούτας που ξανα-εκλέχτηκε βουλευτής προτίμησε να μην παραστεί όπως και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και πλέον υπουργός  που πέρυσι ήταν ο πρώτος πολίτης της πόλης και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή  και φέτος προτίμησε να ακολουθήσει την τελετή λιτά σε κάποιο χωριό του Πηλίου . Την θέση του πήρε ο Νίκος Σακκάς ο οποίος με τον αέρα του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και του δημαρχιακού θώκου συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της πόλης και των χωριών του δήμου Τρικκαίων .

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαμε δυο ηχηρές απουσίες αυτήν του Χρήστου Μιχαλάκη που ανελλιπώς επί μια δεκαετία ως αντιπεριφερειάρχης έδωνε κανονικά το παρών στην τελετή αλλά και της Χρύσας Ντιντή που προτίμησε αντί για τα Τρίκαλα να παραστεί στην Καλαμπάκα .

Πέρυσι στην πρώτη σειρά φιγουράριζε η Χρύσα Ξάνθη ως υποψήφια βουλευτής ενώ φέτος η διακριτική Μαρίνα Κοντοτόλη πέρυσι ,φέτος έκλεψε όλα τα βλέμματα με την λαμπερή παρουσία ως βουλευτής συνοδευόμενη απο τον άνθρωπό της και παλιό υπουργό Γιάννη Ραγκούση ..Τέλος στην ΣΜΥ το νέο πρόσωπο είναι ο Ταξίαρχος Παπαγεωργίου  που παρέλαβε την διοίκηση από τον Ταξίαρχο και νυν Υποστράτηγο Ιωάννη Κορέλη -Στην  ΠΥ ο νέος διοικητής Τρικάλων πύραρχος Βασίλειος Παπαγεωργίου

Back to top button
Close
Close