TravelΕπιχειρείνΤρίκαλα

Η must απόδραση στον Ασπροπόταμο λέγεται ‘Armata Luxury’Boutique hotel!

Για πολυτελή διαμονή, καφέ και ποτό στην Αγία Παρασκευή

Ένα από τα πλέον προνομιακά-λόγω της θέσης του- που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον επισκέπτη, “Armata Luxury’ ‘Boutique hotel λειτουργεί στην όμορφη περιοχή του Ασπροποτάμου και στο χωριό Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια).

Το νέο πραγματικά νεοκλασικό “κόσμημα” με έντονα μπαρόκ στοιχεία , προσδίδει προστιθέμενη αξία ,τόσο στο χωριό όσο και στην περιοχή και θεωρείται ότι θα γίνει σημείο αναφοράς στον κλάδο του, όσο και στο τουριστικό ενδιαφέρον με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Νίκο Ράπτη πρόκειται για ένα παραμυθένιο ορεινό “boutique” ξενοδοχείο, που φιλοδοξεί να προσφέρει πολυτέλεια και ηρεμία στον επισκέπτη. Στα μέσα Ιουλίου έχει ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν…και σας περιμένει στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου για must διακοπές με δωμάτια εμπνευσμένα από διάσημους Ελληνες ευεργέτες. Ιστορικός ξενώνας, αφιερωμένος στους μεγάλους Έλληνες  ευεργέτες.

Κάθε δωμάτιο και μια διαφορετική φιλοσοφία που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά…ενώ μπορείς να απολαύσεις το ποτό και τον καφέ σου σε ένα ειδυλλιακό χώρο μέσα στη φύση.

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό ελάτε στο  boutique hotel“ Armata Luxury” στον Ασπροπόταμο.

Σας περιμένουμε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία στην περιοχή του Ασπροποτάμου. Τηλέφωνο για κρατήσεις:6974377180 &  6974377181

Αρμάτα Luxury

 

Back to top button
Close
Close