Fashion

Η Chiara Ferragni σου δείχνει τις τάσεις στα καλσόν

Η Chiara Ferragni έχει μια μεγάλη αδυναμία στα καλσόν και κάθε χρόνο τα επιλέγει για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Η ίδια είναι επίσης το πρόσωπο γνωστής εταιρίας με καλσόν και έτσι επιλέγει κάθε σεζόν τα prints που αποτελούν τις πιο hot τάσεις της μόδας.

Παρακάτω θα δεις ποιες είναι οι τάσεις που έχει ξεχωρίσει για φέτος και μπορείς εύκολα να αντιγράψεις κι εσύ.

Tip! Το καλσόν με prints είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να προσθέσεις στιλ στις εμφανίσεις σου.

#1. Καλσόν με λέξεις και logos
Αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και πάρα πολλές influencers τα έχουν προσθέσει στα καθημερινά τους outfits. Η Φαίη μας είχε φορέσει πριν λίγες μέρες καλσόν με logos (δες εδώ!) και η Chiara Ferragni μας δείχνει τη δική της αγαπημένη επιλογή.

#2. Mίνιμαλ μαύρο
Αποτελεί το πιο κλασικό και αγαπημένο σχέδιο όλων των γυναικών. Το κλασικό μίνιμαλ μαύρο φέτος σκουραίνει ελαφρώς και το συνδυάζουμε εύκολα με όλα μας τα ρούχα.

#3. Πουά σχέδια
Τα πουά σχέδια έχουν γίνει και πάλι τάση τόσο στα ρούχα μας όσο και στα καλσόν μας. Η Chiara Ferragni φοράει το δικό της με κομψό σύνολο που αποτελείται από δερμάτινο σορτς και πουλόβερ και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4. Παλ μαύρο
Το μαύρο καλσόν σε πολύ λεπτή υφή, δηλαδή 15-20 den, είναι ιδανικό ακόμα και για πιο σέξι εμφανίσεις. Θα το φορέσεις εύκολα στην καθημερινότητά σου και συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και όλα τα ρούχα.

#5. Animal prints

Back to top button
Close
Close