Idees SportsMUST ReadΕιδήσεις

Η ώρα της κρίσης στα ημιτελικά έρχεται στα Τρίκαλα

Αργεντινή, Κροατία, Γαλλία και Μαρόκο είναι οι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Το πρόγραμμα των ημιτελικών.

Με την μεγάλη πρόκριση της Γαλλίας κόντρα στη φιναλίστ του Euro 2020Aγγλία, ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι πρωταθλητές κόσμου πήραν το τέταρτο εισιτήριο των ημιτελικών και την Τετάρτη (14/12, 21:00) θα αναμετρηθούν με το Μαρόκο.Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί μετά την Ισπανία άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς τη νίκησε στην κανονική διάρκεια με 1-0. Το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Την Τρίτη (13/12, 21:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στις δυο χώρες που… επέζησαν στη «ρώσικη ρουλέτα». Η Κροατία έκανε την πρώτη έκπληξη των προημιτελικών και απέκλεισε στα πέναλτι το μέχρι τότε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Βραζιλία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το ενδιαφέρον στα Τρίκαλα μπορεί να εστιάζεται στο γυαλί αλλά και στους χώρους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια .Καφέ ,πιτσαρίες αλλά και ταβέρνες προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις καθώς αναμένεται να  υπάρξει sold out και στα καταστήματα εστίασης …Στο VELO ο άνθρωπος πίσω από την μπάρα πέρα από την επαγγελματική έχει εφιστήσει και την αγωνιστική φιλοσοφία για τους αγώνες .Απόστόλης Κακκές με σύνθημα την νίκη ως οπαδός του καλού ποδοσφαίρου και της διαχρονικής ποδοσφαιρικής σχολής έχει προετοιμαστεί για τα δυο παιχνίδια στους δέκτες του μαγαζιού. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κάποιοι άλλοι έχουν προβάρει τον χώρο εδώ και καιρό και ετοιμάζονται, ολίγον  ,πριβέ να παρακολουθήσουν με φίλους στην οικία τα παιχνίδια …Καναπεδάκια ,Dalmore και εδέσματα συνθέτουν το σκηνικό στην βραδιά των ημιτελικών την Τρίτη και την Τετάρτη Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close