FashionPeople

Η συνέντευξη για το editorial του Περιοδικού ΙΔΕΕΣ με την Σταρ Θεσσαλία, Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα.

Η φωτογράφηση για το editorial του Περιοδικού ΙΔΕΕΣ έγινε στο μαγευτικό Φρούριο των Τρικάλων με την όμορφη Σταρ Θεσσαλία τρικαλινή Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα.

Η τρικαλινή Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα ,είναι η star Θεσσαλία και σταρ από την κούνια της ,την γνωρίσαμε από κοντά και πέρα από την ομορφιά της αυτό που μας κέρδισε είναι η ευγένεια του χαρακτήρα της.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το χώρο του μόντελινγκ και τι σε ώθησε να πας στα καλλιστεία;

Παρακινήθηκα περισσότερο από τον κύκλο μου. Ήταν μία απόφαση της στιγμής η αίτηση χωρίς να προσδοκώ κάτι.. Ήμουν πολύ μικρή έγινε απλά ως τρέλα θα έλεγα. Δεν είχα κλείσει τα 15 μου στα καλλιστεία. Το βράδυ του τελικού είχα τα γενέθλια μου και μπήκα στα 16.
Ποια γεύση σου άφησαν οι διαγωνισμοί στο εξωτερικό ;Και πόσο σε επηρέασαν επαγγελματικά;

Οι διαγωνισμοί στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικοί από ότι στην Ελλάδα. Απαιτούν κόπο, προσοχή, πειθαρχία, σκληρή προσπάθεια. Έξω περισσότερο μετράει η προσωπικότητα παρά η εξωτερική εμφάνιση. Ένα κενό όμορφο δοχείο θα παραμείνει αυτό, ένα κενό όμορφο δοχείο. Αν δεν δώσεις ψυχή δεν εκτιμούν απλά μια όμορφη γυναίκα. Μην ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες γεννιούνται και μεγαλώνουν με σκοπό μόνο αυτό. Να γίνουν βασίλισσες ομορφιάς. Οι προτάσεις αυξήθηκαν μετά τον παγκόσμιο τίτλο. Προσπαθώ να τα συνδυάσω όλα όσο μπορώ σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα μας.

Editorial idees ,μοντέλο Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα
Φωτογραφία Λένα Μαγκούτα
Fashion editor Αλέκα Κλιάφα
Make up ,Μαρία Νταβατζίκου ,MAQ
Hair ,Κομμωτήριο De styll Καλαμπάκα ,Καρούτα Μαρία.

Οίκος νυφικών “Lilian”,23ης Οκτωβρίου 76,Λάρισα.


Φιλόλογος ή μοντέλο; Δυο τελείως διαφορετικές δουλειές. Ποια απολαμβάνεις περισσότερο;

Και οι δύο δουλειές έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είναι διαφορετικό να προσφέρεις γνώση σε παιδιά και εκ μέτρου αντίθετο να ποζάρεις για την εξωτερική σου εμφάνιση. Αυτό που πάντα λέω στους μαθητές μου είναι ότι όλα συνδυάζονται αλλά χωρίς βάσεις, μυαλό και να πατάς στα πόδια σου δεν μπορείς να πας παρακάτω. Αυτή την στιγμή απολαμβάνω την τρίτη μου επαγγελματική ιδιότητα της ιπτάμενης συνοδού που έχει την δική της μαγική χρυσόσκονη.
Πόσο σε βοήθησαν οι σπουδές πάνω στην ψυχολογία για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Θεωρείς ότι σε άλλαξαν και αν ναι πώς ακριβώς;

Δεν νομίζω ότι οι σπουδές αλλάζουν τον άνθρωπο. Έχεις ήδη διαμορφώσει προσωπικότητα ως εκεί απλά σε βοηθούν να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να βλέπεις πέρα από την μύτη σου.  Δεν ξέρω αν έγινα καλύτερος άνθρωπος ξέρω ότι έγινα άνθρωπος. Όταν θα ζήσεις και θα αγγίξεις την δυστυχία των ανθρώπων είναι δύσκολο να βγεις από αυτό χωρίς να σε επηρεάσει. Τα προβλήματα στην Ελλάδα είναι πολλά και όταν έχεις να κάνεις με παιδιά πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου και για να λέγεσαι άνθρωπος πρέπει να πράττεις ανάλογα.
Ποια είναι η δική σου έννοια της τέλειας ευτυχίας;

Δύσκολη ερώτηση. Είμαι ένας άνθρωπος απαισιόδοξος από την φύση του. Ευτυχία είναι για μένα να μπορείς να είσαι ελεύθερος. Να είσαι διαφορετικός αλλά ελεύθερος. Δεν ξέρω αν πραγματικά υπάρχει τέλεια ευτυχία. Για μένα ευτυχία είναι όταν οι άλλοι χαμογελούν εξαιτίας μου. [Οίκος νυφικών “Lilian”]  Ποιο χαρακτηριστικό αποδοκιμάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και ποιο θεωρείς ότι είναι το προτέρημα του χαρακτήρα σου;

Είμαι ξεροκέφαλη και αγύριστο κεφάλι αλλά αυτό που ενοχλεί τους άλλους συνήθως είναι η υπερβολική φιλελευθερία μου. Αυτό θεωρώ εγώ προτέρημά μου βέβαια. Σέβομαι την διαφορετικότητα με κάθε τρόπο, αγαπάω οτιδήποτε αλλιώτικο από μένα και θεωρώ ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και πρέπει να ζήσει όπως εκείνος έχει επιλέξει.

Τι δεν σου αρέσει περισσότερο στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης;

Αρχικά η απογοήτευση που υπάρχει. Είναι κρίμα νέοι άνθρωποι που κοπιάζουν και παλιότεροι που κόπιασαν να μην ανταμείβονται. Πραγματικά θλίβομαι. Τόσο σπουδαία μυαλά σε τόσο “περιορισμένο χώρο”.
 Τι σε γοητεύει σ’ έναν άντρα και τι σε απωθεί;

Αυτή είναι ερώτηση παγίδα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο η ευγένεια και οι καλοί τρόποι με γοητεύουν. Είμαι ακόμα παιδί του ρομάντζου θα έλεγα. Αυτό που με απωθεί σίγουρα είναι το θράσος. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, η αμετροέπεια και κυρίως μισογυνιστικές απόψεις είναι αρκετά για να κρατήσω κάποιον μακριά μου. Μου αρέσουν οι άντρες που θαυμάζουν τις γυναίκες, τις αγαπούν και τις έχουν ψηλά.[Οίκος νυφικών “Lilian”] Αν θα μπορούσες ν’ αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου, τι θα ήταν;

Εξωτερικά ίσως θα άλλαζα πολλά.  Τώρα στον χαρακτήρα ίσως να χρειαζόταν να μην είμαι τόσο ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Συχνά ο κύκλος μου με χαρακτηρίζει καταθλιπτική γιατί με την αρνητικότητα μου βλέπω κυνικά τα πάντα γύρω μου. Λείπει λίγο χρυσόσκονη από την ζωή μου, λίγη μαγεία πιστεύω.
Αν ήσουν ηρωίδα ενός μυθιστορήματος ποιά θα ήταν αυτή και γιατί;

Χμμμμ. Ήρωας θα ήμουν, θα ήμουν ο μικρός πρίγκιπας. Σίγουρα θα ήμουν αυτός, να γυρίζω από πλανήτη σε πλανήτη με τόσα περίεργα νοήματα και συμπεριφορές και να αγαπώ ένα λουλούδι και τα αστέρια.  Το αγαπημένο μου βιβλίο. Κάθε άνθρωπος που αγαπά και σέβεται τον εαυτό του πιστεύω πρέπει να το διαβάσει. Είναι τόσο ιδιαίτερο, τόσο διαφορετικό, τόσο μοναδικό.[ φόρεμα Bolero ] Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία όταν δεν εργάζεσαι;

Αγαπώ τα ζώα και ειδικά τον σκύλο μου, την Άφρο οπότε θέλω να περνάω χρόνο μαζί της. Είναι για μένα κάτι παραπάνω από κατοικίδιο και φίλη, την λέω παιδί μου και κάποιοι ενοχλούνται. Αλλά όσοι έχουν ζήσει την αγάπη ενός σκύλου ξέρουν τι σημαίνει αμοιβαία και χωρίς ανταλλάγματα. Επίσης προσπαθώ όσο μπορώ και προλαβαίνω να ασχολούμαι με τον εθελοντισμό σε διάφορες εκδοχές του.
 Ποιο είναι το motto σου;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις σωστά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν.  Πολλοί άνθρωποι παρασύρονται από αυτό που βλέπουν και μπορώ να εγγυηθώ ότι το εσωτερικό κρύβει πολλά περισσότερα.

[Οίκος νυφικών “Lilian”] Είσαι στιλάτο κορίτσι και ασχολείσαι με τη μόδα δώσε μας μερικά tips για το πώς να διατηρήσουμε το σώμα μας !

Είμαι κατά των ακραίων επιλογών είτε αυτό αφορά την διατροφή είτε την εξωτερική εμφάνιση. Όλα θέλουν μέτρο και φυσικά να υποστηρίζει ο καθένας αυτό που έχει επιλέξει. Άθληση 2-3 φορές την εβδομάδα, σωστή διατροφή με όλες τις τροφές σε μικρές ποσότητες και φυσικά μια καλή ψυχολογία βοηθάει στο να διατηρήσουμε το σώμα μας και την φυσική κατάσταση που θέλουμε.

 (Καρδαρά Ευαγγελία )Οίκος νυφικών “Lilian”
Δώσε μας μια συμβουλή για τα νέα κορίτσια που θέλουν να πάρουν μέρος στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό ομορφιάς ,τι θα τους έλεγες ;

Να κυνηγούν τα όνειρα τους. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι δύσκολος, απαιτητικός μα πάνω από όλα επικίνδυνος. Ο Πανθεσσαλικός  Διαγωνισμός και οι συντελεστές του μου έδωσαν αυτό που έψαχνα. Σιγουριά και ασφάλεια, δεν θα μπορούσα αλλιώς άλλωστε να φτάσω στη Νότια Κορέα μόνη μου αν δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Καθώς στο εξωτερικό δεν μπορούν να απομνημονεύσουν τα ονόματά μας μας φώναζαν με τις ονομασίες των χωρών μας. Στο άκουσμα Greece ή ακόμα καλύτερα Hellas δεν μπορείς παρά να χαμογελάς. Χαίρομαι που σε αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν επάξια αυτόν τον χώρο, στέλνουν αποστολές στο εξωτερικό και το βασικότερο με την σωστή προετοιμασία προσωπικά αλλά και ομαδικά επιστρέφουμε με παγκόσμιες διακρίσεις. Η κ.Ευαγγελία Γκίκα είναι ένας από αυτούς και περισσότερο σημασία έχει για μένα ότι μας βλέπει σαν παιδιά της, σαν οικογένεια της. Νιώθεις υπερηφάνεια όταν ακούς την χώρα σου να πρωτοταστατεί στα βάθρα του εξωτερικού. Η μόνη μου συμβουλή θα ήταν το κεφάλι ψηλά, με αξιοπρέπεια και fight for your dreams.

Οίκος νυφικών “Lilian”
(Καρδαρά Ευαγγελία )
Κατάστημα Ειδών Γάμου – Βάπτισης
23ης Οκτωβρίου 76, Λάρισα, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τ.2410535301

    Oscar Πατουλιώτη ,υποδήματα Απόλλωνος 6 ,Τρίκαλα

Επιμέλεια διακόσμησης -Κων.Καμέας Glamour ,τηλ.2431034587
ΛΙΛΙΑΝ ΝΥΦΙΚΑ (Καρδαρά Ευαγγελία

 Έχεις συνεργαστεί με μεγάλους οίκους στο χώρο της μόδας πως είναι τα πράγματα πίσω από τα λαμπερά φώτα;

Απαιτητικά και κουραστικά όπως σε όλες τις δουλειές άλλωστε. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο και θυσίες. Η ανταμοιβή πέρα από ένα καλό συνολικό αποτέλεσμα είναι όταν κάνεις αξιόλογες γνωριμίες ζωής. Παλιούς ανθρώπους του χώρου που έχουν αυτό το κάτι να σου δώσουν, το παλιό διαχρονικό και κυρίως αξιοπρεπές να σε συντροφεύει όταν θα τον θυμάσαι στα γεράματά σου.

DE STYLL (Καρούτα Μαρία)
Κομμωτήριο Ανδρικό – Γυναικείο – Παιδικό
Χατζηπέτρου 42, Καλαμπάκα
2432024744

BOLERO Μπουτίκ – Τηλ.2431025455
Απόλλωνος 11,Τρίκαλα


Palatino ,Αβέρωφ 22 ,Τρίκαλα .Τηλ .2431028115
Oscar ,υποδήματα Απόλλωνος 6 ,Τρίκαλα

Back to top button
Close
Close