ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Η ΦΑΡΜΑ Τρικάλων ΕΛ.Α.ΚΡΕ άνοιξε το 2ο σύγχρονο κρεοπωλείο της!

Μετά τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη λιανική πώληση στο κέντρο των Τρικάλων, η ΦΑΡΜΑ Τρικάλων ΕΛ.Α.ΚΡΕ και η οικογένεια Βαμπούλα, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 1 – έναντι ΟΣΕ . Μια ομάδα νέων ανθρώπων με χαμόγελο και όρεξη περιμένει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Σε ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πολλά είδη delicatessen και μεγάλη ποικιλία σε τοπικά προϊόντα, συνοδευτικά κ.α. Φυσικά εδώ θα βρείτε τα εξαιρετικά χοιρινά παραγωγής μας – ντόπια ποιοτικά κρέατα και μεγάλη ποικιλία σε ιδιαίτερα γευστικά παρασκευάσματα με την υπογραφή της Φάρμας Βαμπούλα,  Με ωράριο καταστημάτων κάθε ημέρα από τις 07:00 το πρωί.
Μιλήσαμε με την Νίκη Βαμπούλα, το νέο αίμα της επιχείρησης και μας μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο κατάστημα της ΦΑΡΜΑ Τρικάλων ΕΛ.Α.ΚΡΕ : 
”Δουλέψαμε πολύ σκληρά δυο ολόκληρους μήνες. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κυριολεκτικά ξενύχτισε, αγωνίστηκε, απελπίστηκε, πήρε θάρρος και δημιούργησε κάτι που δεν υπάρχει αλλού. Πέρναμε δύναμη καθώς μέρα με τη μέρα βλέπαμε να γεννιέται το νέο μας κατάστημα. Εδώ, στο τέρμα της Ασκληπιού και Ζωοδόχου Πηγής1 σήμερα όλα είναι έτοιμα. Στην πλατεία του ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΣΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έχουμε φτιάξει κάτι που θέλουμε να είναι για εσάς, για όσους εργαζόμαστε μαζί, για τον ίδιο τον τόπο μας ένα πράγμα όμορφο και αξιόλογο. Συνεχίζουμε την παράδοση τριών γενιών στην παραγωγή του κρέατος. Με τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα, με νέες γεύσεις και με παραδοσιακές παλιές δοκιμασμένες συνταγές. Από εμάς και τους 20 εργαζόμενους μας μια ευχή : Καλώς να ορίσετε!
Ζωοδόχου Πηγής 1 – έναντι ΟΣΕ  – Με άνετο parking – τηλ. 243118152

Back to top button
Close
Close