Lifestyle news

Η φαντασμαγορική βραδιά των βραβείων : Who is Who International Awards 2022

 

Με την Νίκη και τον Θρίαμβο στα χέρια τους, οι επίλεκτες νικήτριες και οι επίλεκτοι νικητές των Who is Who International Awards έφυγαν από την φαντασμαγορική τοποθεσία της λίμνης της Βουλιαγμένης με μια λάμψη στα μάτια. Ο χαρακτήρας και το έργο τους θα μείνουν στο μυαλό των επισκεπτών για τα επόμενα χρόνια.

Η βραδιά ήταν αρκετά φαντασμαγορική καθώς το δροσερό φθινοπωρινό αεράκι παρέσυρε τους καλεσμένους μέσα στον χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης μετά την καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά στον τοίχο με τις σφραγίδες των χορηγών μας. Ο Πρόεδρος Who is Who International Awards, κ. Δημήτριος Γκόρης και η Αντιπρόεδρος, κα Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, καλωσόρισαν τους καλεσμένους.

Στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε παρέλασαν εκτός των βραβευθέντων ισχυρές εγχώριες και διεθνείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου, όπως Σταύρος Ξαρχάκος με την σύζυγό του Ηρώ Σαΐα, o Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κότσιρας, η γενική γραμματέας Βιομηχανίας Θέμις Ευτυχίδου, Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, πολιτικός Φώτης Καρύδας, Ταμίλα Κουλίεβα, Γεωργία Σιακαβάρα, Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Σόμμερ, Μάιρα Βαγιωνή, Γεώργιος Καραχάλιος με τη σύζυγό του Ελένη Βρανάκη, Βασίλης Σαβράμης με την σύζυγό του Αλεξία, Αλίς Δικαίου με τις κόρες της Αλεξία και Χριστίνα, Μπούμπου Μπαρμπαλιά, Αθηνά Μαρκομιχελάκη, Αγαπηνή, Βαρδιντή. Πρόεδροι μεγάλων Ομάδων και Οργανισμών καθώς και πολλών άλλων.

Ισχυρά τηλεοπτικά κανάλια όπως ο ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ALPHA & OPEN TV κάλυψαν την εκδήλωση.

Περνώντας μέσα από τις πύλες, το υπέροχο κρασί του μπαρ ήταν πλήρως εξοπλισμένο από το Blue Sapphire και το Mamos προσκαλώντας τους καλεσμένους να μιλήσουν και να πιουν ένα ελαφρύ ποτό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους αναγνωρίσαμε μεγάλες προσωπικότητες από την αθηναϊκή κοινωνία creme de la creme. Τα υπέροχα σοκολατάκια του Ευάγγελου Χασιώτη, οι τσάντες δώρου από τη Zartaux Dermacosmetics και το La Vie En Rose της Δήμητρας Κατσαφάδου υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους. Ενώ παρακολουθούσαμε πώς οι οικοδεσπότες μας, Μαρία Νικόλτσιου και Σωτήρης Πολύζος χόρεψαν με τους διαλόγους τους στη σκηνή τους, απολαμβάναμε τα ωραία εδέσματα και τα κρασιά του οινοποιείου Μπαραφάκα.

Μια ξεχωριστή πινελιά από μουσικούς χτύπους έφερε η Φωτεινή Δάρρα με τη συνοδεία στο πιάνο από τον Γιώργο Παπαχριστούδη.

Οι παρουσιαστές Μαρία Νικόλτσιου και Σωτήρης Πολύζος που παρέστησαν τη βραδιά επί σκηνής.

Οι παρευρισκόμενες και παρευρισκόμενοι θαύμασαν τις νικήτριες και τους νικητές: :

Princess Maja von Hohenzollern: World Woman Leader of Palatial Design & Animal Rights

Panagopoulou Katerina: World Woman Leader of Moral Solidarity & Altruism

Katerina Delidimou: World Woman Leader of Quality Paper Products of High Added Value

Mimi Denissi: World Woman Leader of Greek 7th Art & Theater

Penny Grivea: World Woman Leader in Growing Global Brands

Dimitra Katsafadou: World Woman Leader of Chemistry and Innovative Cosmetology

Simona Mancinelli: World Woman Leader of Glocal Management with Values

Vasiliki Nasi:World Woman Leader of Quality Transports & Logistics

Christina Tetradi: World Woman Leader of Hospitality & Tourism

Gina Senduka: World Woman Leader of Advanced Design

Sandy        Zartaloudi: World Woman Leader of Αesthetic Innovations

HRH Prince Nereides Antonio Giamundo de Bourbon Antonio Giamundo:           World Eminent Man in Global Diplomacy & Finance

HE Sir Dr. Ian Peter Anderson: World Eminent Man of Global Banking & Human Rights

Dr. Krajnc Milan: World Eminent Man in Economic Leadership Models

Dr. Singh Navdeep: World Eminent Man of Universality of the Humanity

Dr.John Anastasatos: World Eminent Man of Aesthetic Plastic Surgery

Nikos Chalkiadakis: World Eminent Man of Greek Authentic Hospitality

Nikos Chatzinikolaou: World Eminent Man of Aletheia & Logos

Andreas Christodoulides: World Eminent Man of Sophisticated Aviation

Yannos Gramatidis: World Eminent Man of Visions of Empowering Society

Dimitrios Mattheou: World Eminent Man of Innovative Ship Management

George Sakellaris: World Eminent Man of Global Vision in Renewable Energy

Socratis Theodosiou: World Eminent Man of Global Shipping

Μας έκοψε την ανάσα το  πώς η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπας Nereides Giamundo de Bourbon μίλησε τόσο εύγλωττα στα ελληνικά και έδωσε τέτοια βαρύτητα στο μήνυμά του.

Τα εγκάρδια λόγια του Sir Dr. Ian Peter Anderson για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ I μας άγγιξαν όλους. Το κουράγιο της πριγκίπισσας Μάγια που είναι πάντα πρόθυμη να δώσει έναν αγώνα για την προστασία των ζώων.

Και πώς η Ελλάδα ήταν ο τόπος έμπνευσης για τον Δρ Krajnc να γράψει τα σαράντα βιβλία του. Η διεθνής γεύση των βραβείων ήταν γλυκιά αλλά αξέχαστη σαν ένα κρασί παλιάς ποιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που έκαναν πραγματικότητα τη φαντασμαγορική βραδιά των Who is Who International Awards 2022:

ΑΙΓΙΔΕΣ: Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υπουργείο Τουρισμού και Περιφέρεια Αττικής

STRATEGIC PARTNER: BRITISHPEDIA

ΜΕΓΑΣ ΔΩΡΗΤΗΣ: ZARTAUX Dermacosmetics

ΧΡΥΣΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ:  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ : HARLAS

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: BEYOND FRONTIERS, NOS INSURANCE SERVICES, VGROUP

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΩΡΗΤΕS: BOMBAY GIN, ARCADIA SHIPMANAMGEMENT, ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ ΜΠΑΧΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ, VALIDUS, LIONS CLUB, ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ ΚΡΑΣΙΑ,  GIANNETOS and ART THESSALONIKI

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: NAFTOMAR, MCDONALDS, ERGOTEM, SOFTEX, VLASSI HOLEVA, IRENE DOURA ACADEMY, ANGELIS FILM, KITRINAKIS Studios, ALICE, FREDDY MAKE UP, ILIAS & STAFF

ΔΩΡΗΤΗΣ: ΜΑΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: DPA, HUFFPOST, BUSINESSWOMAN, NEWGREEK TV, HELLENIC MEDIA GROUP, MORAL MODA, ΛΟΙΠΟΝ & ΕΓΩ, INDICATOR

Ένα τεράστιο ευχαριστώ πηγαίνει στην ομάδα των εθελοντών μας που υποστηρίζουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Who is Who International Awards

Papadakis Press 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close