FaceLook

Η Τρικαλινή σολίστ-πιανίστα παγκόσμιου Βεληνεκούς Τατιάνα Παπαγεωργίου σε μια μοναδική παράσταση στα Τρίκαλα

 

Η  σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα  Τατιάνα Παπαγεωργίου,  διακρίνεται για  τις πολύ υψηλές επιδόσεις τόσο δεξιοτεχνικά όσο και ερμηνευτικά στο πιάνο αλλά  και για την σεμνότητα του χαρακτήρα της. Με καταγωγή από την Χαϊδεμένη Τρικάλων η Τρικαλινή σολίστ, έρχεται στην πόλη μας στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου σε μια εξαιρετική παράσταση . 

Έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίες διεθνείς ορχήστρες, έχει κατακτήσει το κοινό και χαίρει εκτίμησης στον διεθνή χώρο, «η Τατιάνα Παπαγεωργίου είναι μια σπουδαία πιανίστα με βαθιά μουσικότητα, και ερμηνευτική δεινότητα, » δήλωσε ο Πάτρικ Φουρνιλιέ μαέστρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Όπερας της Βαρσοβίας που την διηύθυνε  στο Ηρώδειο όταν  συνέπραξε με την Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας,  στην  συναυλία με τον ομώνυμο τίτλο.

Στα Τρίκαλα,Την Παρασκευή 29 Μαρτίου,  θα αναμετρηθεί για ακόμη μια φορά  με το πολύ απαιτητικό πιανιστικό έργο του κορυφαίου Πολωνού  πιανίστα και συνθέτη  Φρεντερίκ Σοπέν και την αναμένουμε να μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες.

Ειδική προσφορά 8 Ευρώ για μαθητές Σχολείων και Ωδείων, ανέργους, πολυτέκνους, και για το κοινό στο άνω διάζωμα  για όσα εισιτήρια υπάρχουν ακόμα  μέχρι εξαντλήσεως. Προπώληση στα Καταστήματα Public και στο site https://www.more.com/theater/i-kardia-tou-sopen-1/

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, ώρα έναρξης 9.00μμ

Μην το χάσετε!

 

Back to top button
Close
Close