FaceLook

Η Τρικαλινή παρέα V-Pilates Team σε εξόρμηση για πιλάτες δίπλα στη θάλασσα!

 

Η θερμοκρασία με δειλά αλλά σταθερά βήματα έχει πάρει την ανηφόρα και οι παραλίες σιγά σιγά μας δελεάζουν.  Μια Τρικαλινή ομάδα που αγαπά το πιλάτες, η V-Pilates Team, είναι μια παρέα που γυμνάζεται εδώ και χρόνια με την γυμνάστρια και πιστοποιημένη pilates instructor, Βάσω Παπαναστασίου και έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της. 

Από μια ωραία ιδέα η V-Pilates team, ξεκίνησε τις εξορμήσεις της για pilates δίπλα στην θάλασσα,  Oι κυρίες διαλέξανε το κατάλληλο μέρος, ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο, πήραν το κατάλληλο μαγιό, τα αντηλιακά και έβαλαν την πιο όμορφη διάθεση. Όλα λοιπόν ήταν ειδυλλιακά για μια μοναδική εξόρμηση.

Με τις οδηγίες της Βάσως Παπαναστασίου ποτέ δεν είναι αργά για πιλάτες,  το απόγευμα ως και νωρίς το πρωί, απολαύσανε ένα πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης με χαλαρούς ρυθμούς όπως αρμόζει και στο περιβάλλον.

Η μέθοδος Pilates είναι ένας εναλλακτικός τρόπος άσκησης. Έχει στόχο την ενδυνάμωση των μυών, τη βελτίωση της στάσης του σώματος, τη ρύθμιση της αναπνοής και την απόκτηση ευλυγισίας. Εστιάζει στην σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της πυέλου και της ωμοπλάτης. Τα πολλαπλά οφέλη από την γυμναστική δίπλα στην θάλασσα είναι η συνολική αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος μέσα από μία σειρά ασκήσεων Pilates και τεχνικών αναπνοής.   

Στο κλείσιμο του weekend η ομάδα επιφύλαξε μια έκπληξη με γενέθλια τούρτα στην εορτάζουσα Ελένη Τσακνάκη, Ηταν μια μοναδική εμπειρία εκγύμνασης, αφού οι δυναμωτικές ευεργετικές ιδιότητες του Pilates συνδυάζονται ιδανικά με την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα.

 

Back to top button
Close
Close