FaceLook

Η τρικαλινή καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας Μαρίνα Ζαρκάδα, στις 80 πιο αφοσιωμένες εκπαιδευτικούς παγκοσμίως !

 

Τα Cambridge Dedicated Teacher Awards είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός στον οποίο η τρικαλινή καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας Μαρίνα Ζαρκάδα, συνεργάτιδα του UK SCHOOL OF ENGLISH, επιλέχθηκε στις 80 πιο αφοσιωμένες εκπαιδευτικούς, ανάμεσα σε 14800 συμμετοχές από 99 χώρες κάνοντάς μας περήφανους!

Ειρήνη Στράκαρη :Για τη Mαρίνα Ζαρκάδα μπορώ να μιλάω μέρες. Συνεργάτιδα στο UK και φίλη περίπου 17 χρόνια. Το Uk μοιάζει σαν να το ονειρευτήκαμε παρέα! Οι λέξεις που την χαρακτηρίζουν σαν εκπαιδευτικό και άνθρωπο είναι πράγματι η αφοσίωση, η δοτικότητα, η γνώση, η τόλμη, η φροντίδα, η οργάνωση, η ομαδικότητα. Αγαπάει την τάξη, αγαπάει τα παιδιά της, είναι πολύπλευρη και ταλαντούχα και ότι είναι, τον εαυτό της, τον φέρνει μέσα στην τάξη της. Τσαλακώνεται και γίνεται παιδί με την πρώτη ευκαιρία, ασχολείται με τον κάθε μαθητή της ξεχωριστά και τον γνωρίζει, με τον τρόπο της τον μαγικό τον διαμορφώνει. Αφήνει αποτύπωμα και πόσο σημαντικό έργο είναι αυτό στις ημέρες μας! Λειτουργεί πάντα ομαδικά χωρίς να ζυγίζει, με ζήλο και ταπεινότητα παρά τα τόσα πολλά χρόνια εμπειρίας της. Η Μαρίνα είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας, μια φωτισμένη δασκάλα, ένας υπέροχος άνθρωπος!
Είναι μεγάλη μας χαρά και περηφάνια που βρίσκεται στους 80 εκπαιδευτικούς, ανάμεσα σε 14.800 αιτήσεις παγκοσμίως για τα Cambridge Dedicated Teacher Awards 2024! Marina, we are so lucky to have you!

Back to top button
Close
Close