Design

Η Ρίτσα Μπράτσου μας παρουσιάζει τις συλλογές της Maison Concept & Objet Τρίκαλα

Aνανεώστε τώρα το χώρο σας, η Ρίτσα Μπράτσου μας παρουσιάζει τις συλλογές της Maison Concept & Objet στα Τρίκαλα, Αθ.Διάκου 22!

Συλλογή Mare

Έμπνευση για τη συλλογή αποτελεί το μπλε του βυθού και του Ελληνικού ουρανού, το μπεζ της άμμου, η όψη του Θαλασσόξυλου και το απόλυτο λευκό των νησιωτικών σπιτιών .Όλα συνθέτουν το μυστικό για την απόλυτη ηρεμία, χαλάρωση και ισορροπία. Μετατρέψτε το χώρο σας στο ιδανικό ησυχαστήριο που θα σας προσφέρει μία απόδραση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.  Συνδυάστε ξύλινα έπιπλα, με διακοσμητικά από ψάθα και textiles σε μπλε και γαλάζιους τόνους. Ζήστε την εμπειρία του καλοκαιριού καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

 

 

Συλλογή Marocain

 

Συλλογή Tropicana

Το τροπικό στυλ είναι πάντα επίκαιρο. Χαρακτηρίζεται από ζεστά και χαλαρωτικά χρώματα που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Οι αποχρώσεις μπορεί να είναι έντονες και πλούσιες ή σε πιο απαλούς και φωτεινούς τόνους. Οι πράσινες αποχρώσεις προέρχονται από το τροπικό φύλλωμα. Φυσικά υλικά όπως μπαμπού και εξωτικά ξύλινα έπιπλα συμπληρώνουν την τροπική ατμόσφαιρα. Τα υφάσματα και τα αξεσουάρ σε τροπικά μοτίβα, φυσικές υφές με απλές εκτυπώσεις λουλουδιών ή διάφορα τροπικά θέματα θα συμπληρώσουν τη διακόσμησή σας .

 

 

Back to top button
Close
Close