Fashion

Η πρώτη κυρία της Βρετανίας και τα τολμηρά look της!

Απ’ ότι φαίνεται, η στιλάτη πρώτη κυρία της Αγγλίας αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής και τις υιοθετεί άψογα, προσθέτοντας την προσωπική της πινελιά σε κάθε της εμφάνιση. Όπως ανακαλύπτουμε ρίχνοντας μία ματιά στα πρόσφατα outfits της, το go-to κομμάτι της
τον τελευταίο καιρό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend: παντελόνια σε έντονο χρώματα.

Είναι ευρέως γνωστό πως τα φανταχτερά χρώματα στα παντελόνια δεν είναι η πιο εύκολη ενδυματολογική επιλογή -είναι δύσκολο να βρει κανείς το ιδανικό κομμάτι που κολακεύει τη σιλουέτα, ενώ η γραμμή μεταξύ ενός σικάτου και ενός κιτς συνδυασμού είναι πολύ λεπτή .

Ωστόσο, η «αλάνθαστη» Αkshata μας δείχνει πώς να το φορέσουμε σωστά. Πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε να αποβιβάζεται από ένα αεροπλάνο στο Τόκιο ενδεδυμένη ένα εντυπωσιακό look -συνδύασε ένα κομψό πράσινο παντελόνι με ένα ροζ πουλόβερ.

Φωτογραφία: AP

Κάποια ακόμη look που φόρεσε η Μurty τις τελευταίες εβδομάδες και ξεχώρισαν είναι το κόκκινο παντελόνι που επέλεξε για το μεγάλο γεύμα «The Big Coronation Lunch», ενώ ένα επίσης πολυσυζητημένο outfit της ήταν αυτό που φόρεσε για να υποδεχτεί την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska στις αρχές Μαΐου.

Φωτογραφία: AP

Συγκεκριμένα, η Murty φόρεσε ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο με τυπωμένα άνθη από την ουκρανική εταιρεία Sleeper, με ένα statement παντελόνι στο χρώμα του καφέ. Την επόμενη ημέρα υποδέχτηκε την Τζιλ Μπάιντεν στο σπίτι της, με ένα εντυπωσιακό μεταξωτό φόρεμα.

Φωτογραφία: AP

Η αλήθεια είναι πως πολλές λάτρεις της μόδας διστάζουν να πειραματιστούν με ανοιχτές αποχρώσεις παντελονιών, καθώς -όσο να ‘ναι- ορισμένα ανοιχτά χρώματα είναι λιγότερο κολακευτικά απ’ ότι τα «αξιόπιστα» μαύρα και μπλε ραφ. Ωστόσο, οι στιλάτες εμφάνισες της κομψής Akshata Murthy αποδεικνύουν πως, ενώ ένα φανταχτερό παντελόνι αποτελεί μία «ρισκαδόρικη» επιλογή, αν φορεθεί σωστά μπορεί να αναδειχθεί σε ένα τολμηρό fashion statement και ν’ απογειώσει ένα κατά τ’ άλλα απλό look.

Back to top button
Close
Close