Fashion

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με μαύρη μίντι φούστα από τα Massimo Dutti


Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανία επέλεξε για την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της την ιδανικότερη φούστα για τα χειμερινά looks.

Οι φούστες, είτε μίντι, είτε μάξι, ακόμη και μίνι, έχουν κάνει την επιστροφή τους στις τάσεις της μόδας και μάλιστα οι γυναίκες τις προτιμούν αφού, όχι μόνο είναι άνετες χαρίζοντας ελευθερία κινήσεων, είναι και ζεστές αλλά προπάντων κομψές.

Δεν είναι λίγες οι royals που προτιμούν brands όπως τα Zara ή τα Massimo Dutti για τα ρούχα της γκαρνταρόμπας τους, με τη βασίλισσα Λετίθια, την Κέιτ Μίντλετον και στην προκειμένη περίπτωση την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας να εμπνέουν τις γυναίκες με τα προσιτά σύνολά τους.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με μαύρη μίντι φούστα από τα Massimo Dutti -Κομψή και elegant, τέλεια για τα χειμερινά look

Για ακόμη μια φορά, η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έκανε μια κομψή εμφάνιση με αφορμή τα εγκαίνια της δανέζικης έκθεσης Circularity in Action στο Maison & Objet του Παρισιού.

Σύμφωνα με το Ιταλικό HarpersBazaar, η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας επέλεξε για το total black σύνολό της μια μαύρη μίντι φούστα από τη studio συλλογή των Massimo Dutti, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο κομψό blazer.

Τέλος, απογείωσε το συνολικό της look με καστόρινες ψηλές μπότες, μια τσάντα YSL και μια διακριτική λεπτή ζώνη.

Αν και η φούστα της πριγκίπισσας της Δανίας δεν είναι διαθέσιμη στα Massimo Dutti, εμείς βρήκαμε δύο παρόμοια κομμάτια από τη συλλογή για να υιοθετήσεις το κομψό look της.

Δείτε εδώ

MASSIMO DUTTI

Δείτε εδώ

MASSIMO DUTTI

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Back to top button
Close
Close