Ειδήσεις

“Η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει τις θεραπείες σαν πολεμίστρια”, αναφέρει πηγή μέσα από το Παλάτι.

Με το … σταγονόμετρο φτάνουν στους Βρετανούς οι διαρροές των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης τους Πριγκίπισσας, Κέιτ Μίντλετον. Την στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να μην κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μέχρι το 2025, ακόμα μία αποκάλυψη ήρθε για να εντείνει την αγωνία των υποστηρικτών της μοναρχίας.

Όπως είναι γνωστό, η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται εδώ και μήνες σε προληπτική χημειοθεραπεία. Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του Radar Online, που επικαλείται ανώνυμες πηγές του Παλατιού, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να είναι δυνατή και θαρραλέα μπροστά στα παιδιά της, καθώς δεν θέλει να φοβούνται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “η Κέιτ Μίντλετον καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρύψει τις ενοχλήσεις που νιώθει, ιδιαίτερα από τα παιδιά. Δυστυχώς, όμως, γίνεται όλο και πιο δύσκολο”. Μιλώντας στο Radar Online, πηγή από το Μπάκιγχαμ περιέγραψε ότι “η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει τις θεραπείες σαν πολεμίστρια, αφιερώνοντας όλο το χρόνο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει”.

“Βράχος” ο Ουίλιαμ

Ευτυχώς για την Κέιτ Μίντλετον, δεν περνάει αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής της μόνη της. Έχει στο πλευρό της όλη την βασιλική οικογένεια που την στηρίζει, αλλά και όλο το προσωπικό που την φροντίζει και την περιποιείται. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, πραγματοποιεί συνήθως τις χημειοθεραπείες με την συνοδεία της μητέρας της, η οποία δεν φεύγει από το πλευρό της. Τόσο η μητέρα της, Κάρολ, όσο και ο πατέρας της, Μάικλ, έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας των τριών παιδιών της: του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις.

Αυτό, όμως, που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι των ευθυνών είναι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για τον επίσης καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, και την σύζυγό του. Μάλιστα, η πηγή που μίλησε στο Radar Online αποκάλυψε ότι ο Ουίλιαμ σκέφτεται συχνά τι σημαίνει να χάνεις την μητέρα σου σε μία τόσο τρυφερή ηλικία, μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

“Προσπαθεί να είναι ο βράχος της, ενώ φροντίζει τα παιδιά και συνεχίζει να εκτελεί επίσημα καθήκοντα. Αυτή είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή και για τους δυο του”, κατέληξε η πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Back to top button
Close
Close