Lifestyle news

Η πολυτέλεια του φιλάθλου σε άλλο επίπεδο – Υπερπολυτελή δωμάτια, πισίνα και εστιατόρια στην εξέδρα με θέα τον Τάμεση

Η Φούλαμ το πάει σε άλλο επίπεδο το θέμα με τις εξέδρες της και τι μπορούν αυτές να προσφέρουν στους φιλάθλους της πέραν από την παρακολούθηση μια αναμέτρησης της στην Premier League.

Κάτι που φάνηκε από τις πρώτες εικόνες που έδωσε η Φούλαμ στην δημοσιότητα σχετικά με την ανακαίνιση που κάνει στο Riverside Stand, δηλαδή την εξέδρα η οποία βλέπει στην πλευρά του Τάμεση. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα είναι από τις πλέον ακριβές στον κόσμο. Θα έχει δωμάτια πέντε αστέρων, πισίνες και εστιατόρια με δύο αστέρια Michelin και όλα αυτά με θέα τον ποταμό Τάμεση.

Οι «χωριάτες» βρίσκονταν στη διαδικασία ανακαίνισης αυτού του τμήματος του σταδίου εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο αρχικά επρόκειτο να ανοίξει το 2021, αλλά αυτό επλήγη από μια σειρά καθυστερήσεων. Έγινε μερική ανακαίνιση το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο το έργο δεν προχώρησε.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, όμως, καθώς το έργο προχώρησε, με την Φούλαμ να αποκαλύπτει τα λαμπερά της σχέδια για το New Riverside Stand στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Μεταξύ των παροχών που προσφέρονται, όσοι επιλέξουν την εμπειρία θα έχουν θέα στον Τάμεση, δύο εστιατόρια με αστέρια Michelin για φαγητό και μια πισίνα στον τελευταίο όροφο.

TAGS:

Back to top button
Close
Close