Fashion

Η ολόσωμη φόρμα από τα H&M σε απαλό γαλάζιο θα γίνει το passepartout κομμάτι σας


Η ολόσωμη φόρμα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των fashionista αλλά και στην ιστορία της μόδας.

Η συνάντηση της ολόσωμης φόρμας με το γυναικείο ντύσιμο έγινε στη διάρκεια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου όταν οι γυναίκες άρχισαν να δουλεύουν στα εργοστάσια και προέκυψε η ανάγκη ενός πιο πρακτικού ενδύματος.

Αργότερα, το concept της ολόσωμης φόρμας πέρασε στα rompers των 50s και στα sexy jumpsuits των 70s και των 80s -εφαρμοστά στο σώμα και γεμάτα στρας.

Σήμερα, το jumpsuit είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, παρά το ζήτημα της πρακτικότητας που απασχολεί ορισμένες fashionista.

Tα jumpsuits φοριούνται στο γραφείο, τις βόλτες αλλά και τη βραδινή έξοδο, με sneakers με mules αλλά και με ψηλά πέδιλα, ανάλογα με την περίσταση και είναι πάντα η πιο classy εναλλακτική στα καθιερωμένα φορέματα. ‘

Στην καλοκαιρινή συλλογή των H&M ανακαλύψαμε μια υπέροχη, minimal ολόσωμη φόρμα η οποία σύμφωνα με το ισπανικό Elle, έγινε ήδη sold out 5 φορές στη Ρώμη και το Παρίσι.

Μάξι, αέρινο και flowy, σε απαλή γαλάζια απόχρωση που φλερτάρει με το ανοιχτό γκρι, τονίζει τη μέση με μια ζώνη από το ίδιο ύφασμα και είναι κατάλληλο για elegant all day εμφανίσεις.

Κοστίζει μόλις 20 ευρώ και θα γίνει το αγαπημένο σου για το φετινό καλοκαίρι!

Δείτε εδώ.

ολόσωμη γαλάζια φόρμα H&M

Δείτε εδώ.

ολόσωμη γαλάζια φόρμα H&M

Back to top button
Close
Close