Η Νατάσα Ράγιου εξομολογείται :Όταν ήμουν βουλευτής δεν ήμουν κοντά στο γιο μου.

Η Νατάσα Ράγιου και ο καρπός του έρωτα της με τον επιχειρηματία Αλέξη Μετζελόπουλο, ο 17χρονος Φάνης Μετζελόπουλος παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην κάμερα της Ελένης από το σπίτι τους στην Πάτρα.
Μαμά και γιος μίλησαν με χιούμορ και ειλικρίνεια για την σχέση τους σήμερα, για το εάν έχουν μία παραδοσιακή σχέση αλλά και για την απουσία της πρώην βουλευτή την εποχή της θητείας της και πόσο «στοίχισε» και στους δύο.
«Οι εποχές της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής όταν είχα εκλεγεί βουλευτής της Αχαϊας, ήταν πολύ δύσκολες, γιατί ο Φάνης ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία μικρή και δεν ήμουν κοντά του όσο έπρεπε και όσο θα ήθελα να είμαι. Αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου πάντα». Και στη συνέχεια συνέχισε ο Φάνης λέγοντας: «Την έλλειψη την κατάλαβα αργότερα» με τη Νατάσα Ράγιου να συμπληρώνει με χιούμορ: «και την πληρώνω εγώ τώρα».