Fashion

Η νέα «it» τσάντα έχει την έννοια της «αθόρυβης πολυτέλειας» και την θέλουν όλες


Όποια ενημερωμένη σε θέμα μόδας γυναίκα κι αν ρωτήσετε για το ποια είναι η πιο πολυπόθητη – και δυσεύρετη – τσάντα στον κόσμο , πιθανότατα θα σας απαντήσει πως είναι μία Hermès Birkin.

Η Βικτόρια Μπέκαμ με Birkin

Η Βικτόρια Μπέκαμ με Birkin

Οι λόγοι είναι διάφοροι. Πρώτον κατασκευάζονται σε περιορισμένη ποσότητα και φέρονται να προσφέρονται μόνο σε πελάτες που ψωνίζουν συχνά από το συγκεκριμένο brand. Από την άλλη είναι και η τιμή που ξεπερνάει εύκολα τα 10.000 δολάρια, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες τσάντες να έχουν γίνει ένα πολυτελές αντικείμενο πόθου που ελάχιστες μπορούν να αποκτήσουν και να αντέξουν οικονομικά.

H τσάντα Margaux του The Row το νέο αντικείμενο του πόθου για τις fashionistas

Όμως τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούν φήμες πως μια νέα τσάντα κάνει θραύση: η Margaux του brand The Row των αδερφών Μαίρη Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν.

H Margaux του The Row
H Margaux του The Row

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει χαρακτηριστεί η «νέα Birkin» από τους χρήστες του TikTok, με την Vogue μάλιστα να αναφέρεται σε αυτήν και να την αποκαλεί ακόμη και «μελλοντικό κειμήλιο σε εξέλιξη» σε άρθρο που δημοσίευσε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ποια είναι όμως η τσάντα Margaux

Το brand, που δημιουργήθηκε από την Μαίρη Κέιτ και την Άσλεϊ το 2006, υπερηφανεύεται πως δεν έχει λογότυπα, ετικέτες και έντονα prints. «Η Margaux παρουσιάστηκε πριν από έξι χρόνια, αλλά κέρδισε μεγαλύτερη προβολή κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τρέλας της ‘αθόρυβης πολυτέλειας’, με την οποία συνδέεται στενά η αισθητική του The Row» δήλωσε στην Daily Mail ο Άντονι Μπαρζιλάι Φρεντ, διευθυντής σύνταξης στο 1stDibs.

Ο Άντονι Μπαρζιλάι Φρεντ
Ο Άντονι Μπαρζιλάι Φρεντ

«Πρόσφατα εθεάθησαν με αυτήν μερικοί σημαντικοί influencers – συμπεριλαμβανομένων των Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ και Κένταλ Τζένερ – με αποτέλεσμα να την θέλουν όλο και περισσότεροι» εξήγησε ο Φρεντ.

Τι κάνει την Margaux τόσο δημοφιλή

Με τιμές που κυμαίνονται από 3.490 δολάρια έως 6.810 δολάρια, η τσάντα Margaux σε σχήμα φιόγκου διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, καθώς και σε ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων. Οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από υπέροχα πολυτελή δέρματα μέχρι μαλακά σουέτ.

Back to top button
Close
Close