Lifestyle news

Η Μιμή Ντενίση βραβεύτηκε και είχε στο πλευρό της τον Σωτήρη Πολύζο

Η απονομή των βραβείων «Who is who international awards» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην λίμνη της Βουλιαγμένης συνέπεσε με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Σμύρνη μου αγαπημένη» στον ΑΝΤ1.

Η Μιμή Ντενίση ήταν ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης και έλαβε με χαρά και ενθουσιασμό το βραβείο της. «Είμαι ευγνώμων για τόσες πολλές βραβεύσεις και θα έλεγα ότι τις βραβεύσεις τις οφείλω στο κοινό, στην αγάπη του κόσμου και στην σκληρή δουλειά» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβεία Who is Who συγκεντρώνουν μια πληθώρα από προσωπικότητες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο και σκοπό έχουν να αναδείξουν συγκεκριμένα πρότυπα που λειτουργούν με αξίες όπως την ακεραιότητα, το πάθος, την γενναιοδωρία, την αριστεία και την υπηρεσία στον συνάνθρωπο. Η Μιμή Ντενίση ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βραβεύτηκαν για το έργο και την προσωπικότητά της.

Οπως πάντα ήταν πολύ κομψή, συνδυάζοντας το μαύρο με το λευκό χρώμα, και είχε στο πλευρό της τον Σωτήρη Πολύζο, ο οποίος παρουσίασε τα βραβεία μαζί με την Μαρία Νικόλτσιου.

O Σωτήρης Πολύζος διατηρεί άψογες σχέσεις με την Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα, και είναι πάντα στο πλευρό τους. Θυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Πολύζος και η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2008 στον Αγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη και χώρισαν λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο γάμου.

Back to top button
Close
Close