Τρίκαλα

Η μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Ηλιάδη στους Γόμφους δείχνει τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ και της δικής του υποψηφιότητας

 

Με μία μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του στους Γόμφους ξεκίνησε τις πολιτικές ομιλίες του στα χωριά του Νομού ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Η συγκέντρωση στους Γόμφους ήταν προάγγελος της ολικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στους Γόμφους  που χτυπούσε διαχρονικά, δυνατά η καρδιά της δημοκρατικής παράταξης αλλά σ’ όλη   τη χώρα, ως πρωταγωνιστή στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και της δικής του δυναμικής υποψηφιότητας  στις εκλογές με στόχο την έδρα στο Νομό Τρικάλων.

Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα οι κάτοικοι του χωριού που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ από το κάδρο δε θα μπορούσε να απουσιάζουν και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  Ο ίδιος, όχι μόνο πραγματοποίησε μία ολοκληρωμένη πολιτική τοποθέτηση στη συγκέντρωση, αλλά συνομίλησε με τους παραβρισκόμενους, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τους συμπολίτες για να προκύψει η ζύμωση και η σύνθεση που είναι και το ζητούμενο στη σύγχρονη πολιτική.

Ο Γιώργος Ηλιάδης στάθηκε στην δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που έχει τις υπογραφές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα οι οποίοι κυβέρνησαν από μία τετραετία ο καθένας αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

Ο υποψήφιος βουλευτής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ, στη Λυγαριά την περασμένη Κυριακή, με επίκεντρο τα αγροτικά προβλήματα.

«Ήρθαν οι νεοδημοκράτες, εδώ δίπλα στη Λυγαριά, για να μιλήσουν για τους αγρότες επαναλαμβάνοντας αοριστίες και υποσχόμενοι ότι θα σταθούν δίπλα τους. Που ήταν αυτά τα χρόνια όταν το ρεύμα ήταν φωτιά και το καλλιεργητικό κόστος ήταν στα ύψη; Δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση για τους αγρότες και συνολικά για την αναγκαία παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ως πειστική απάντηση στη διατροφική κρίση που απασχολεί όλο τον πλανήτη αλλά προϋπόθεση για την αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας για να πάψουν να ερημώνουν τα χωριά μας και να επιστρέψουν στον τόπο τους, τα νέα παιδιά» υπογράμμισε.

Ο Γιώργος Ηλιάδης χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως την υπεύθυνη πολιτική δύναμης της χώρας και κάλεσε τους πολίτες να βάλουν τέλος στα ψευτοδιλήμματα που επαναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια στα κανάλια για αποπροσανατολισμό.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το  ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που παρουσίασε ένα πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της συζήτησης για πιθανές προγραμματικές μετεκλογικές συνεργασίες. Το ΠΑΣΟΚ είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας κι αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά από τη στάση των ηγετών του…».

Back to top button
Close
Close