Η Μαρία Μενούνος Πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Λος Άντζελες το 2028

Μιλώντας για τη συμφωνία με τη σπουδαία Μαρία Μενούνος, ο κ. Κούβελος τόνισε την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία που είναι κοντά μας και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που δέχτηκε την πρότασή μου. Η Μαρία είναι πραγματικά ένα πρόσωπο τόσο φωτεινό και θέλω να εστιάσω στο πόσο καλός άνθρωπος είναι.
Είναι Ελληνίδα της διασποράς που πραγματικά δοξάζει και αγαπά την πατρίδα της, θέλει να είναι κοντά της και αυτό μας δίνει περισσότερη χαρά και αισιοδοξία. Θα είναι κοντά μας στην ΕΟΕ. Δέχτηκε να είναι πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στον δρόμο για το Λος Άντζελες.»
Η Μαρία Μενούνος, εκτός από Πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής στο Λος Άντζελες, θα έχει και ενεργό ρόλο στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το 2028.
«Θα μας στηρίξει σε πάρα πολλές δράσεις που θα αναλάβει η ΕΟΕ και, βεβαίως, θέλω πρώτα να αναφέρω κάτι πολύ σπουδαίο. Η Μαρία θα είναι Master of Ceremonies στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, και Μαρία, θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτό.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος με τη Μαρία Μενούνος / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI