Idees Sports

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα Play off της Ευρωλίγκας μετά την νίκη με 113-85 επί της Μπασκόνια

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τελικά ο Παναθηναϊκος για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Στο πρώτο παιχνίδι Play-In στην ιστορία της Turkish Airlines EuroLeague η Ισραηλινή ομάδα επικράτησε με 113-85 επί της Μπασκόνια Βιτόρια-Γκαστέιζ στο Βελιγράδι και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των Play Off.

Η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια της φάσης των «8» που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Μπασκόνια αντιμετωπίζει πλέον ένα παιχνίδι “do-or-die” εντός έδρας την Παρασκευή.

Η Μακάμπι ξέφυγε με διψήφιο προβάδισμα πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, διεύρυνε τη διαφορά στους 24 πόντους πριν από την ανάπαυλα και δεν φάνηκε ποτέ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη συνέχεια.

Ο Λορέντζο Μπράουν ηγήθηκε μιας εξαιρετικής επιθετικής απόδοσης με 29 πόντους με 7 στα 8 τρίποντα, βοηθούμενος από 26 πόντους του Γουέιντ Μπάλντουιν και 14 πόντους του Μπόνζι Κόλσον, καθώς η Μακάμπι έκανε ρεκόρ συλλόγου με 19 τρίποντα.

Ο Codi Miller-McIntyre διέπρεψε για την Μπασκόνια με 32 πόντους, 7 ασίστ και 8 ριμπάουντ για PIR 45, ενώ ο Markus Howard σημείωσε 14 πόντους και ο Tadas Sedekerskis συνδύασε 11 πόντους με 7 ριμπάουντ.

ΠΗΓΗ: euroleague.net

Back to top button
Close
Close