Επιχειρείν

Η λαρισινή εταιρεία κλείνει φέτος τριάντα χρόνια παρουσίας στην Αθήνα

Στην αποπεράτωση ενός καινούργιου πενταόροφου καταστήματος επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι προχώρησε η εταιρεία Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης εντός του καλοκαιριού, κάνοντας, μαζί με αυτό, τα μαγαζιά της στην Αττική 10, ενώ μαζί με τα δύο της Θεσσαλονίκης ανέρχονται πλέον στα 12.

Το συγκεκριμένο είναι ένα project για το οποίο τα στελέχη της εταιρείας εργάζονταν καιρό και έρχεται να συμπληρώσει το λίγα μέτρα πιο πάνω, κατάστημα της Κηφισιάς, και πάλι επί της λεωφόρου Κηφισίας. Διαθέτει σύγχρονα ανοιχτά εργαστήρια, γραφεία και μεγάλο χώρο πώλησης.

Είναι, δε, ορόσημο, καθώς σηματοδοτεί τα 30 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Αθήνα, υπό τη διεύθυνση του Γρηγόρη Κωνσταντινίδη.

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά από δύο και κάτι χρόνια πανδημίας, οπότε και η λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας δεν ανεστάλη, ενώ δεν έγινε χρήση της δυνατότητας αναστολής των συμβάσεων εργασίας.

Κατά τις εκτιμήσεις από την εταιρεία, μάλιστα, σημειώθηκε και αύξηση στον κύκλο εργασιών. Μάλιστα, εν μέσω κορονοιού, η εταιρεία άνοιξε ακόμα περισσότερο την γκάμα των εργασιών της, αναδεικνύοντας το e-shop της και αποστέλλοντας τα γλυκά στο χώρο των πελατών, χωρίς χρέωση μεταφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νεότερη ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε όταν το 1992 ο μεγαλύτερος γιος Γρηγόρης κατεβηκε από τη Λάρισα στην Αθήνα, όπου και ανοίγει το πρώτο του κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 129, εισάγοντας την παγκόσμια πρωτοτυπία για τα δεδομένα της εποχής «το ανοιχτό παρασκευαστήριο», με οδηγό τη φράση του πατέρα του Λάζαρου, «φρέσκο είναι αυτό που φτιάχνεις τώρα και το τρως τώρα».

Πηγή: businessnews.gr

Back to top button
Close
Close