Ειδήσεις

Η Λαρισαία «Μενεγάκη του κάμπου» και οι προτάσεις που δέχθηκε για πάνελ στην Αθήνα, αλλά εκείνη τις αρνήθηκε

Είναι η γνωστή στη Λάρισα και όλη την Θεσσαλία Λαρισαία παρουσιάστρια Ντέμη Αγά που τα τελευταία 24 χρόνια ψυχαγωγεί τους Θεσσαλούς τηλεθεατές μέσα από τοπικά κανάλια.

Έχει πάρει τον άτυπο τίτλο «Ελένη Μενεγάκη του κάμπου» και γι’ αυτό την επέλεξε η νέα εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, για να φιλοξενηθεί στην πρώτη εκπομπή και μάλιστα ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ταξίδεψε στη Λάρισα για την συνέντευξη.

Η Ντέμη Αγά μίλησε για την τηλεοπτική της καριέρα και τα πρόσωπα που καθόρισαν την επιτυχία της. «Ξεκίνησα πολύ μικρή, πήγαινα σχολείο, ενώ τα σαββατοκύριακα έκανα τα live. Με πήγαινε ο μπαμπάς μου κάθε βράδυ, περίμενε να τελειώσουν τα γυρίσματα και ύστερα με γύριζε, γιατί το επόμενο πρωί είχα σχολείο».

Για τα στιγμιότυπα της εκπομπής της που έπαιζε ο Νίκος Μουτσινάς στις δικές του εκπομπές, είπε: «Στην αρχή δεν έβγαινα από σπίτι. Κουκουλωνόμουν κι έκλαιγα. Στενοχωριόμουν πολύ. Όμως μετά από δύο χρόνια το φιλοσόφησα και πλέον μου αρέσει».

Για το γεγονός ότι δέχτηκε δύο φορές προτάσεις για να συμμετέχει σε πάνελ εκπομπών, αλλά η ίδια αρνήθηκε, ανέφερε: «Καλύτερα πρώτη στο χωριό, παρά δευτεροτρίτη στην Αθήνα. Καλύτερα να είμαι κεντρικιά».

Όσο για τον τίτλο «Μενεγάκη του κάμπου» που της έχει αποδοθεί τόνισε: «Το δέχομαι, το σέβομαι, με τιμάει πολύ αυτή η έννοια. Όμως, η Ελένη Μενεγάκη είναι μοναδική. Ελένη είναι μόνο μία».

Back to top button
Close
Close