Lifestyle news

Η δυσαρέσκεια της Τατιάνας

Ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να ενώσουν οι άνθρωποι του ALPHA, μετά την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι, αν και στην πραγματικότητα… Καινούργιου ακούμε, και Καινούργιου δεν ανακοινώνεται επίσημα, τουλάχιστον ακόμα! Ποιες είναι όμως οι ώρες προβολής των εκπομπών για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Τατιάνα Στεφανίδου, που θα έπονται της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA;

Η ώρα προβολής της εκπομπής T-Live

Μετά τις αλλαγές στο Happy Day, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αλλαγή πρόκειται να συμβεί στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και σε αυτή την Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έπαιζε μεσημέρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στην Τατιάνα Στεφανίδου προτάθηκε η ζώνη 15:00 με 16:30, ώστε αμέσως μετά να ακολουθούν οι “Οικογενειακές ιστορίες” αλλά και παράλληλα να μην υπάρχει καμία εμπλοκή με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο που παίζει στο MEGA, και με τον οποίο βάσει συμβολαίου δεν μπορούν να κονταροχτυπηθούν.

Η δυσαρέσκεια της Τατιάνας

Η πρόταση ωστόσο αυτή από πλευράς σταθμού δεν βρήκε και τόσο ικανοποιημένη την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον νέο Διευθυντή Προγράμματος Χρηστος Κόμπο. Κι αυτό γιατί η ίδια θεωρεί ότι ήταν ο άνθρωπος που την “έδιωξε” από τον ΣΚΑΪ. Αυτό σημαίνει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το βαρύ πυροβολικό του MEGA που δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη.

Back to top button
Close
Close