Idees SportsΤρίκαλα

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Γαλάνη.

Ο κ. Γαλάνης θα είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας με ιδιαίτερα καθήκοντα στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών.
Ο κύριος Γαλάνης εδώ καί χρονια αποτελεί έναν απο τους άμεσους συνεργάτες του κ. Καγιουλη στην Γερμανία και ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.
Το 2007 υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, εντάσσοντας τις συμμετοχές του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας νέων στο Κορωπί.
Το 2008 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ ακολούθησε μετακίνησή του στη Ρουμανία, όπου αγωνίστηκε για περίπου τρία χρόνια με τη φανέλα της Găz Metan Mediaș .
Ακολούθησε η Uta Αράντ, στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελώντας μέλος της ομάδας καταγράφοντας 19 συμμετοχές ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΣΦ Σόντινγκεν.
Τον κ. Γαλάνη καλοσώρισαν ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μπέκας και ο τεχνικός διευθυντής κ. Σαμολαδάς οι οποίοι και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

Back to top button
Close
Close