Lifestyle news

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για την αποχή, τις οικονομικές δυσκολίες και την απώλεια

Η Αλεξάνδρα Καπελετζή παραχώρησε μετά από πολλά χρόνια μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Τι κάνει σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος;

Η ίδια σε μία κατάθεση ψυχής μετά από 13 χρόνια, αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που βίωσε η οικογένειά της, αλλά και τον πόνο της απώλειας.  

«Όταν αποσύρθηκα από την τηλεόραση υπήρξαν ανατροπές στη ζωή μου. Όφειλα να στηρίξω την οικογένειά μου. Αγαπούσα πολύ τη δουλειά μου, έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες. Δε μου λείπει η προβολή, αλλά η δημοσιογραφία», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Με όλους τους παλιούς μου συναδέλφους έχω πολύ καλές επαφές. Οι ανατροπές, όμως, στη ζωή μου δε μου επέτρεπαν να επιστρέψω. Η επιστροφή μου στη δημοσιογραφία είναι ένα ενδεχόμενο που συζητάω αυτή την περίοδο. Τίποτα δεν αποκλείεται», αποκάλυψε Αλεξάνδρα Καπελετζή.

«Με το σύζυγό μου στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις στηρίγματα. Το πιο δυνατό στήριγμα για εμένα είναι τα παιδιά μου. Οι δυσκολίες και οι ανατροπές στη ζωή μας, μας έφεραν όλους πιο κοντά», είπε η Αλεξάνδρα Καπελετζή για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε ο σύζυγός της και η οικογένειά της.

«Δε μου αρέσει να κάνω “μνημόσυνα”, κοιτάζω μπροστά με αισιοδοξία. Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως μονάδα. Αυτά που συνέβησαν αφορούσαν στην οικογένειά μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι χάνω τη ζωή μου, τα υπάρχοντά μου δε με καθόριζαν ποτέ. Οι άνθρωποι και η οικογένειά μου με καθόριζαν πάντα. Δεν είχα ποτέ εξάρτηση από τα υλικά αγαθά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Καπελετζή.

Σχετικά με την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων που έχει βιώσει, η Αλεξάνδρα Καπελετζή είπε ότι «η ανθρώπινη απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος».

tlife.gr

Back to top button
Close
Close