Fashion

Η βασίλισσα Ράνια απογείωσε το casual chic look


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επισκέφτηκε ένα δασικό καταφύγιο φορώντας ένα casual chic look και για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε με το ανεπιτήδευτο στιλ της.

Ανήκει στις γυναίκες που μοιάζουν να έχουν έμφυτη την αισθητική και κάθε δεν αποτυγχάνουν ποτέ να εντυπωσιάσουν με την κομψότητά τους. Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα και μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε look, από το πιο casual έως και το πιο glamorous.

Η σικάτη γαλαζοαίματη, λοιπόν, πρόσφατα επισκέφτηκε ένα μαγευτικό δασικό καταφύγιο στην πόλη Ajloun της Ιορδανίας και κέρδισε τις εντυπώσεις με το υπέροχο και στιλάτο ντύσιμό της για ακόμα μια φορά. Συζήτησε με τους υπεύθυνους για τις τουριστικές δραστηριότητες που προσφέρει το καταφύγιο μέσα από την πλατφόρμα Sawwah και απόλαυσε μια υπέροχη βόλτα, θαυμάζοντας το τοπίο.

Φορούσε ένα αέρινο και summerish top με ριγέ μοτίβο στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, το οποίο συνδύασε μια μια δερμάτινη, καφέ ζώνη, που τόνιζε τη μέση της. Η μπλούζα έφερε την υπογραφή του brand Tibi και συνδύαζε μποέμικη και διαχρονική αισθητική. Το ιδανικό item για τη βαλίτσα των διακοπών, αλλά και τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη.

Όπως πάντα, super chic, η βασίλισσα Ράνια ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στα social media, ενθουσιάζοντας τους royal fans.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close