Cooking ideas

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα της & μας φτιάχνει το μενού της εβδομάδας

Πεντανόστιμες συνταγές και μαγειρικές προτάσεις για όλους! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα της και με αστείρευτη έμπνευση ετοιμάζει λαχταριστά, εύκολα και υγιεινά πιάτα. Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό στον ΣΚΑΪ.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου – Εύκολα και Υγιεινά

Η Αργυρώ ανοίγει την εβδομάδα με συνταγές ελαφριές και ιδιαίτερα υγιεινές. Η φρέσκια σαλάτα με φαγόπυρο και τυρί κρέμα θα μας ενθουσιάσει. Τα αρωματικά, τα φρούτα και οι ξηροί καρποί δίνουν μια διαφορετική νότα στο πιάτο, ενώ τα απολαυστικά κριτσίνια, που ετοιμάζει, θα γίνουν σνακ για όλες τις ώρες. Στη συνέχεια, υποδέχεται στην κουζίνα της τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου και μαζί ετοιμάζουν ένα δροσερό, τονωτικό και πολύ νόστιμο smoothie με λαχανικά και φρούτα.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ, Τρίτη 6 Οκτωβρίου – Μαγειρικό Σχολείο

Έφτασε η στιγμή που η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να μας χαρίσει ένα υπέροχο ταξίδι στην Ιταλία και να μας προσφέρει γνώσεις και γεύσεις για τρία πιάτα που όλοι λατρεύουμε. Ετοιμάζουμε μαζί της, χωρίς την παραμικρή δυσκολία, ένα πλούσιο ριζότο μανιταριών με παρμεζάνα και μπέικον. Μπαίνουμε στον πειρασμό να φτιάξουμε την απόλυτη καρμπονάρα που όλοι θέλουμε να έχουμε στο πιάτο μας και φυσικά, δοκιμάζουμε τη διάσημη παντσανέλα με τυρί κρέμα.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου – Γλυκά και Αλμυρά

Πιστή στο ραντεβού της, η Αργυρώ είναι πανέτοιμη πίσω από τις κατσαρόλες της και ετοιμάζει ένα υπέροχο ψαρονέφρι με ζεστή σάλτσα μανιταριών και κρεμώδη σάλτσα. Οι βελούδινες τρούφες με ρούμι ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και όλοι μπαίνουμε στον πειρασμό να τις φτιάξουμε. Είναι εύκολες, αρωματικές και γεμάτες από σοκολάτα. Όσο για το τέλος, η οικοδέσποινα μάς θυμίζει μια συνταγή που όλοι αγαπάμε: μυρωδάτη κρέμα βανίλιας.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αργυρώ επιλέγει να μας δείξει μια αγαπημένη της συνταγή με ένα υλικό που λατρεύει να το έχει στις συνταγές της και δεν είναι άλλο από τα μανιτάρια και τα κάνει γεμιστά με τυριά που λιώνουν, μπέικον και λαχανικά. Λίγο αργότερα, στην κουζίνα της, καλωσορίζει έναν αγαπημένο της φίλο και διακεκριμένο pastry chef, τον Στέλιο Παρλιάρο. Με κέφι και φαντασία ετοιμάζουν μαζί ένα cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου – Νόστιμα και Λαχταριστά

Τελευταία ημέρα της εβδομάδας και η Αργυρώ επιλέγει χορταστικά πιάτα όχι μόνο για το Σαββατοκύριακο, αλλά και για όλη την εβδομάδα. Τρυφερό μοσχαράκι με φασολάκια και αρακά με πλούσια σως γιαουρτιού, αλμυρές φωλιές κανταΐφι με τυριά και αλλαντικά και για το τέλος, μια πλούσια μακαρονοσαλάτα με τυριά και παριζάκι.

Back to top button
Close
Close