Beauty expertsLifestyle news

Η Ανίτα Μπραντ έκανε αφέλειες και άλλαξε το lοοκ!

Η Ανίτα Μπραντ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και το νέο hairlook ενθουσίασε τους followers. Η σύζυγος του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου και make up artist έκοψε τα μαλλιά της πιο κοντά και έκανε αφέλειες και αποκάλυψε το νέο της hairlook μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Aνίτα Μπραντ σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κόψει κι άλλο τα μαλλιά της.

Οι αφέλειες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να χαρίσουν έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή μας.Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες είτε τις αγαπούν είτε τις μισούν. Υπάρχουν γυναίκες που ορκίζονται στις αφέλειες, όπως είναι τα French girls που είναι το σήμα κατατεθέν τους και δεν τις αποχωρίζονται ποτέ, και εκείνες που δεν τις αντέχουν ούτε λεπτό, όταν πέφτουν στο μέτωπο τους.

Οι αφέλειες έχουν μια δική τους γοητεία στην οποία λίγες μπορούν να αντισταθούν. Χαρίζουν στιλ, προσωπικότητα και ανεπιτήδευτη φινέτσα -δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές Παριζιάνες τις λατρεύουν, βλ. Caroline de Maigret και Jeanne Damas.

Δείτε το βίντεο:

Πολλές είναι εκείνες που δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους αφέλειες, γιατί θέλουν φροντίδα, ίσιωμα για να «στρώνει» καλά και πολύωρο styling, ενώ όταν μεγαλώσουν μπορεί να σαμποτάρουν ένα στιλάτο hairstyle.

Οι διάσημοι κομμωτές συμβουλεύουν τις

Back to top button
Close
Close