FashionInstagram Style

Η Αμάλ Κλούνεϊ με φόρεμα Valentino ήταν η επιτομή της κλασικής φινέτσας


Η Αμάλ Κλόυνεϊ έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, με όλους να υποκλίνονται στο ασυναγώνιστο γούστο και τη γοητεία της.

H Αμάλ Κλούνεϊ εκτός από μια άκρως πετυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι και μια γυναίκα με απαράμιλλο στιλ.

Λόγω επαγγέλματος, την γκαρνταρόμπα της απαρτίζουν κομψά ταγιέρ, παντελόνια σε tailored ή wide γραμμή, τα οποία δημιουργούν ιδανικά office look, υπάρχουν όμως και εκείνες οι φορές που η ίδια αγκαλιάζει την girly πλευρά της, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της με κομψά φορέματα.

Η Αμάλ Κλούνεϊ με κατακόκκινο φόρεμα Valentino ήταν η επιτομή της κλασικής φινέτσας

Αφορμή της πρόσφατης εντυπωσιακής εμφάνισής της, η 45η ετήσια εκδήλωση Kennedy Center Honors, όπου και ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ τιμήθηκε για τη συμβολή του στην αμερικανική κουλτούρα.

Για την ειδική περίσταση, τόσο ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όσο και η Αμάλ Κλούνεϊ εμφανίστηκαν στον Λευκό Οίκο, εντυπωσιακοί και λαμπεροί.

Φωτογραφία: AP Images

Η Αμάλ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκε με δύο φορέματα του οίκου Valentino, ένα λαμπερό με κεντημένες λεπτομέρειες Valentino Haute Couture φόρεμα και μια κομψή κόκκινη τουαλέτα, ενώ ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό σμόκι.

Back to top button
Close
Close