Beauty expertsΕπιχειρείν

Η Αλεξία Ελλάδα Μακρή είναι η εξειδικευμένη Master colourist της Mounir για τα Τρίκαλα

Εξειδικευμένη Master colourist αποκλειστικά για τα Τρίκαλα είναι η hair artist Αλεξία Ελλάδα Μακρή, που ειδικεύθηκε από την καλλιτεχνική ομάδα του Mounir στη Κύπρο.

Η κ,Μακρή μας μίλησε για την εμπειρία της :

Με την έναρξη της συνεργασίας με την διάσημη πλέον εταιρεία Mounir, ως κομμωτής είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια θεωρίας και πρακτικής. Ηταν ένα έντονο διήμερο με εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε θεωρία και πρακτική που γίνεται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Κύπρο και που έχουν την δυνατότητα κομμωτές από Ελλάδα να λαμβάνουν μέρος.

 

Τα προϊόντα Mounir κυκλοφορούν επίσημα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πως νιώθετε που πλέον μπορούν να αποκτήσουν οι τρικαλινές τα κατάλληλα εργαλεία για να βάψουν τα μαλλιά τους με τις βαφές Mounir;

Τα προϊόντα Mounir θεωρώ ότι είναι τα κατάλληλα εργαλεία που συνδυάζοντας τα με τις σωστές τεχνικές του κομμωτηρίου Beauteatelier by Alexia Makri, μπορεί ο κάθε κομμωτής να δημιουργήσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Υπάρχουν μοναδικές αποχρώσεις και προσφέρουν απίστευτη λάμψη.

Τι διαφορά έχουν οι βαφές Mounir. Τι δυνατότητες προσφέρουν στον μοντέρνο colorist;

Τα Bonbons είναι στην ουσία έτοιμα ρεφλέ σε διάρκεια βαφής. Μέσα από αυτές τις 9 αποχρώσεις δίνεται η δυνατότητα στον κομμωτή να δημιουργήσει μοναδικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα δουλεύοντας ένα κωδικό ή κάνοντας συνδυασμούς αποχρώσεων μεταξύ τους ή και με άλλες αποχρώσεις βαφών.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Beauteatelier by Alexia Makri ειδικεύονται στις εκάστοτε ανάγκες της τρίχας των μαλλιών σας και είναι φιλικά προς το περιβάλλον !


—————————————————

BeauteAtelier

Ελ. Βενιζέλου 14, Τρίκαλα

τηλ. 2431 402607

 

 

Back to top button
Close
Close