Η αισθητικός Φανή Γκατζιού υποδέχτηκε τη Νέα Χρονιά παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αισθητικός Φανή Γκατζιού βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με φίλες και πελάτισσές της για την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Face & Beauty Expert G.F.
Η βραδιά ξεκίνησε υπέροχα στο πολυτελές ξενοδοχείο-εστιατόριο «Ελιά» στην Ερμού, με μοναδική θέα την Ακρόπολη, και συνεχίστηκε στο «Ποσειδώνιο Music Hall» στην Παραλιακή, όπου η επιλογή καλλιτέχνη ήταν ο εξαιρετικός Θοδωρής Φέρρης, μαζί με την εντυπωσιακή Ανδρομάχη.
Η Φανή Γκατζιού θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις φίλες και πελάτισσές της που ήταν κοντά της αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, το Kourentas Tours για το ασφαλές και άψογα οργανωμένο ταξίδι, το House of Bakery για τη γευστικότατη βασιλόπιτα, καθώς και την εταιρεία της YELLOW ROSE PROFESSIONAL COSMETICS για το δώρο στο φλουρί — μια χρυσή μάσκα 24K, με τυχερή τη Χαρούλα Κούρεντα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στη φίλη της Δήμητρα Τριανταφύλλου για τη βοήθεια στην οργάνωση, ενώ ξεχωριστή αναφορά αξίζει στον αγαπημένο τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη, που έκανε τη βραδιά πραγματικά αξέχαστη. Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με λάμψη, μουσική και όμορφες στιγμές.