Τρίκαλα

Η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση της Αντικαρκινικής Τρικάλων αποτελεί talk of the Town!

Κάθε εκδήλωση της Αντικαρκινικής Τρικάλων αποτελεί talk of the Town, μετά από 3 χρόνια περιπέτειας με τον covid, όλοι είχαν την ανάγκη να βρεθούν ξανά,να επικοινωνήσουν, και να περάσουν όμορφα για καλό σκοπό!

Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση  διοργάνωσε  το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό show μόδας και χορού, στο καλοκαιρινό κέντρο Thessalis, όπου ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων πάντρεψε αρμονικά τον χορό με αέρινα σύνολα από καταστήματα της πόλης μας,σε χορογραφίες της Ραφαέλλας Μάνου. Τη εκδήλωση παρουσίασε η Μαριάννα Γεωργάκη, με την άνεση της επί σκηνής η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ μουσική από το συγκρότημα The Teasers,  την Κατερίνα Μπαρμπαρούση,τον Βασίλη Σαμαρά και τον Θέμη Σαμαντζή. 

60 χρόνια προσφοράς

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 από καταξιωμένους και κοινωνικά ευαίσθητους επιστήμονες με στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου στη χώρα μας. Από την ίδρυση της συσπείρωσε όλους όσους ενεργά συμμετείχαν στον αντικαρκινικό αγώνα, ενώ παράλληλα συνδέθηκε και συμμετέχει ανελλιπώς σ’ όλες τις μεγάλες διεθνείς ενώσεις κατά του καρκίνου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε αυτές.

Η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Τρικάλων, χειρουργός κ. Μαρία Καναρά, που ηγείται ενός δραστήριου Παραρτήματος που έχει να επιδείξει  σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία, μίλησε για την αναγκαιότητα της στήριξης του έργου της Αντικαρκινικής που με τη σειρά της βοηθά συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη στη μάχη τους με τον καρκίνο.

Το Δ.Σ:  Γραμματέας η Στέφη Κωστοπούλου – ταμίας η  Αθανασία Μυλωνά, και μέλη η Βιργινία Σίμου -Κρητικού, η Στέλλα Ντούβλη, η Δήμητρα Βάγγου-Ντέλλα, η Γεωργία Κοτρώνη -Μπαλοδήμου, η Μαρία Ρεπούση, η Κυριακή Παδγάτογλου και ο Δημήτρης Καραθάνος. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Νάτσινα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου κ. Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ.Ζιώγας, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δ.Τρικκάιων, κ. Κ.Κρεμμύδας, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ.Τσιαούσης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων. κ. Γρηγορίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Μπλουγούρας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ.Γουγουλάκης, ο  Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χ.Ζαραμπούκας, ο Διευθυντής του ΚΥ Πύλης κ.Κουτσονάσιος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στην Πύλη κ.Χηρας ,ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Β.Κουτής. Ενώ, τη βραδιά τίμησαν επίσης, η σύζυγος του Υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα,κ Ειρήνη Καραγκούνη και η σύζυγος του Δημάρχου Τρικκαιων κ.Σούλα Μπράκη, και  εκ  μέρους  του  Δημάρχου  Πύλης,  η Χρύσα Μαράβα  &  η Μάνη Γιανοτάκη.

 Χρυσοί Χορηγοί της βραδιάς : Αλυσίδα Public, τα Καφέ 140Ζ, η εταιρεία ΣΑΛΑΤΩΝ ΒΙΟΣΑΛ, ο Σύλλογος  Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Τρικάλων και η Οφθαλμολογική Κλινική ΟΡΑΣΗ .

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα υπέροχο τραγούδι αφιερωμένο σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο, με τίτλο  ‘’Η ζωή δεν τελειώνει’’  σε μουσική  Θέμη Σαμαντζή,  .Ενώ στη σκηνή απολαύσαμε τη Ραφαέλλα Μάνου και τη Κάτια Νανά Μάνου με φορέματα δημιουργίες της σχεδιάστριας Φρύνης Γιαννούλη.

FocusSHOPEνδυση –Υπόδηση-Αξεσουάρ,  στην Καποδιστρίου & Αννης Κομνηνής, στην Πλατεία Δεσποτικού με όλα τα γνωστά brands όπως, PINKO, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, RALPH LAUREN, COLLECTIVA NOIR, JUISY & Decha, σε ρούχο, τσάντα και υπόδημα για casual εμφανίσεις …αλλά και βραδινά σύνολα.

Το μακιγιάζ των χορευτών, επιμελήθηκε η Δώρα Κόρδα, ενώ το  hair Styling επιμελήθηκε η Ελενα και Νικολέτα Κόρδα που ετοίμασαν τα κορίτσια  στον νέο υπέροχο κομμωτήριο τους.

Την διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η Ατροπός Μπαλόνια – Διακόσμηση, με έδρα την Καλαμπάκα.Ενώ την ηχητική κάλυψη της βραδιάς είχε ο Νίκος Μπακοβασίλης.

Αργυροί  χορηγοί  της εκδήλωσης : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΜΗΡΟΣ- ΣΥΦΤΑ  (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΚΗ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Αυτοκίνητα- EUROMAX ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Αναψυκτικά Κλιάφα, Εταιρεία καυσίμων Κωτούλας Energy,Ταξιδιωτικό γραφείο Ξεχωριστά ταξίδια, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Σιώκης, S.M Αδαμόπουλος στην Πύλη,  Έπιπλα Μπράτσος  &MAISON Concept Τρίκαλα, ΑΤΡΟΠΟΣ ΜΠΑΛΟΝΙΑ.

Επίσης οι κλινικές: ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΧΙΩΤΗ, NEPRHOLIFE METEORA, ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΤΣΑΓΚΟΥΛΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Το επόμενο κατάστημα Guida alla Moda, στην Απόλλωνος 17,  η νέα είσοδος στην γυναικεία μόδα, με Αέρινα καφτάνια, φορέματα και αξεσουάρ από τα γνωστά brand C-THROU, GLOW,  NAMASTE, και τη Γαλλική NAF NAF. Ηair & makeup ΗND KORDA. Κυρίες μου η σκηνή είναι δική σας!

Τον μπουφέ και τα εκλεκτά εδέσματα πρόσφεραν οι εταιρείες :  Χοιροφαρμ Μαράβα – Κούτσικου, Σωματείο Αρτοποιών Ν.Τρικάλων, Αρτοποιίο Κωτουζα, τυροκομικά ΤΡΙΚΚΗ,  σαλάτες Βιοσάλ, τα Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα, το Cups Nine , και τα Ζαχαροπλαστεια Γιαννή, Νάκα, Καραλή, Πάλλας, Πλεσιώτη , Zoom Serie,και  Χαλβαδοποιία Μπουλογιώργος.

Επόμενο κατάστημα στη σκηνή DS DIMITRA by Δήμητρα Σιώκη, στην  Αμαλίας 32. Exclusive Boutique Shop,  Wedding Dresses. Εντυπωσιακά γυναικεία σύνολα, που θα βρείτε στο φυσικό κατάστημα αλλά και online dsdimitra.gr, MARELLA,TWIN SET, STILI D. KOSE, RATT, ANANTE GUARDE, SPIROS STEFANOUDAKIS ,C.KONTOVA, THE LINE PROJECT, ELISABETTA FRANCHI.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :

VANILLA ΕΣΩΡΟΥΧΑ , GUSTO PRODUCTS, TSAKIRIS MALLAS,  ΜΑΡΜΑΡΑ ΦΑΛΤΑΚΑΣ, AKOYΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΒΑΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ, GOODYS BURGER HOUSE TRIKALA, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΜΕΣΗΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ARTIJOUX & PONIES BAR, ΚΑΒΑ ΤΣΙΝΑΣ,  THEMIS TRIKALIOTIS, ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΑΝΙ, PROMIST INSURANCE ΓΙΑΝ. ΚΑΝΑΤΑΣ , ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΑΥΛΙΝΑ –ΣΤΕΦΑΝΟΣ, COCOMAT ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΛΟΝΤΖΟΣ.

Την χορευτική βραδιά έκλεισε στη σκηνή το Capriccio Boutique, στην Ιουλιέτας Αδάμ 8 στα Τρίκαλα. Αέρινα φορέματα, κοστούμια και λαμπερές παγέτες για ξεχωριστές εμφανίσεις …Mya Collection, Mischalis και NAZEZDA DORINA SAVVA και Dolce Domenica είναι μερικές από τις εταιρείες που έχετε αγαπήσει .

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με  τους εκπληκτικούς Teasers & friends παρέα με τον Θέμη Σαμαντζη.

Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Κατσιάνης, 2kappaproductions

 

Back to top button
Close
Close