Lifestyle news

Ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα καμαρίνια ενός σήριαλ!

Πολλοί έρωτες γεννήθηκαν μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπου υποδύονταν το ζευγάρι και μέχρι σήμερα, είναι μαζί και αγαπημένοι. Μάλιστα μερικοί ηθοποιοί είχαν αναφέρει πως μέσα από τη δουλειά, γνώρισε καλύτερα ο ένας τον άλλον και απέκτησαν χημεία μεταξύ τους. Ποιοι έρωτες γεννήθηκαν όταν «έπαιζαν» το ζευγάρι και στα γυρίσματα;

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου

Ενας μεγάλος έρωτας ο οποίος ξεκίνησε στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα έγιναν ζευγάρι όταν η Μαριάννα Τουμασάτου είχε τον ρόλο της Ρεγγίνας και ο Αλέξανδρος Σταύρου τον ρόλο του Στράτου στην επιτυχημένη σειρά «Βέρα στο δεξί». Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 20 χρόνια και παντρευμένοι 14 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη την Χρυσηίδα – Παναγιώτα.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμωνας Κουρής

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι μαζί και μάλιστα ήρθαν πιο κοντά όταν ξεκίνησαν να είναι το ζευγάρι στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι». Οι δυο τους στη σειρά είναι εισαγγελείς και μάλιστα προγραμματίζουν τον γάμο τους. Το ερωτευμένο ζεγάρι κρατά χαμηλούς τόνους ενώ συχνά πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάστηκαν στην ταινία Bachelor όπου εκεί έκαναν το ζευγάρι. Συγκεκριμένα ετοίμαζαν τον γάμο τους αφού βέβαια τύχαιναν και διάφορες αναποδιές. Στην πραγματική ζωή είναι μαζί περίπου 6 χρόνια και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης συνεργάστηκαν στην τηλεοπτική σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις» όπου εκεί έπαιζαν το ζευγάρι. Η σειρά ξεκίνησε το 2007 και μάλιστα σιγά σιγά είχαν μια δυνατή χημεία που τους οδήγησε στον μεγάλο έρωτα και έπειτα στον γάμο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η ηθοποιός έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί και έναν χρόνο μετά, απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους.

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης γνωρίστηκαν μέσα από τη σειρά «Γη της ελιάς» όπου ήταν ζευγάρι και εκεί κατάλαβαν πως θέλουν να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή. Ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει και μάλιστα έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους καθώς συγκατοικούν μαζί στην Αθήνα.

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης

Είναι ένα ζευγάρι που δεν επιβεβαίωνε τη σχέση του ακόμα και όταν υπήρχαν δημοσιεύματα. Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης γνωρίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά «Κόκκινο ποτάμι» όπου εκεί ήταν ζευγάρι. Σε πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού, ανέφερε πως επειδή δούλευαν μαζί, γνώρισε καλύτερα ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να μετρούν πάνω από 2 χρόνια κοινής ζωής.

okmag.gr

Back to top button
Close
Close