Ειδήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας “ΑΜΦΙΩΝ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας, Αμφίων και ο εικαστικός κ. Γιάννης Χριστάκης ευχαριστούν εγκαρδίως για την παρουσία τους στην Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου.

Τον εφημέριο του Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου και αντιπρόεδρο του Συλλόγου, π. Αθ. Κούτσια, ο οποίος ετέλεσε και τον Αγιασμό της Έκθεσης, τον βουλευτή Ν. Τρικάλων, κ. Αθ. Λιούτα, τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αγναντή, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεωργίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Κούτσικο, τους δημοτικούς συμβούλους που παρευρέθησαν, τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάρκου  ‘‘Ο Φαϋτός’’, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φαρκαδόνας και τον Επίτιμο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, ευχαριστούμε την υποψήφια βουλευτή, κ. Μαρίνα Κοντοτόλη.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Φρόσω Γκρος για την παραχώρηση της αίθουσας, τους κυρίους Βασιλειάδη και Καταραχιά για τη δωρεά των φωτιστικών και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Φαρκαδόνας για την εγκατάσταση.

Ευχαριστούμε και τον κ. Θ. Λακιάρα καθώς επίσης και τα ενημερωτικά μέσα ΚΡΗΝΗ LIVE και Farkadonaday

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φιλότεχνους συνδημότες οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επισημαίνουμε ότι η Έκθεση Ζωγραφικής θα είναι ανοιχτή για το κοινό για δέκα ημέρες και συγκεκριμένα από τις 6 μ. μ. και για τα σχολεία τα πρωινά κατόπιν συνεννόησης (τηλ. επικοινωνίας : 6988709383

Οι Καλές Τέχνες καλλιεργούν την κρίση, τη φαντασία και φυσικά το αισθητικό κριτήριο του ανθρώπου. Για αυτό η συνέχιση των ποιοτικών και ουσιαστικών πολιτιστικών δράσεων συνιστά μια αδήριτη αναγκαιότητα. Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι ο πολιτισμός αναδεικνύει την γλαφυρή παράδοση του τόπου μας,  αντικατοπτρίζει την πνευματική μας καλλιέργεια και θεμελιώνει την πολιτιστική μας ταυτότητα, ιδίως των νέων, έναντι των απαξιών και της υποκουλτούρας, που προωθούνται στη σύγχρονη εποχή.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου

Back to top button
Close
Close