MUST ReadΤρίκαλα

Ευχές για χρόνια πολλά για ένα διαφορετικό Πάσχα των Τρικαλινών!

Στα χρόνια του κορονοιού, όλες οι ευχές για ένα διαφορετικό Πάσχα…είναι πιο σημαντικές από ποτέ.Φίλοι και συνεργάτες μας εύχονται χρόνια πολλά με πολύ δύναμη και αγάπη στις ψυχές μας.

Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη-Πιανίστα : Η φετινή Ανάσταση θα είναι σίγουρα διαφορετική για όλους εμάς. Ανάσταση από το κατώφλι των σπιτιών μας. Χωρίς Άγιο Φως. Μακριά από τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. Ωστόσο, αυτήν την Ανάσταση έχουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να μας έχουν ξεφύγει μέσα στην αγωνία της καθημερινότητας. Δίνει ένα δικό της μήνυμα στις ζωές όλων μας. Αποτελεί τον κοινό παρανομαστή για τους μικρόκοσμους μας. Το μήνυμα της συνεχίζει να φωτίζει τις ψυχές μας και μας χαρίζει την ελπίδα πως από αυτόν τον αγώνα θα βγούμε νικητές. Εύχομαι Καλή Ανάσταση με υπομονή, αισιοδοξία και υγεία σε όλο τον κόσμο!

Μαρία Καναρά- Χειρουργός: Φέτος ζούμε ένα διαφορετικό Πάσχα. Μέσα σε τραγικές πανανθρώπινες συνθήκες πανδημίας και απώλειας ψυχών, περνάμε ένα Πάσχα μοναξιάς κόντρα στις παραδόσεις και τις συνήθειες μας. Όμως, είναι κι ένα Πάσχα αγάπης και ελπίδας γιατί όλοι μαζί και για όλους ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Προσευχόμαστε για όσους «έφυγαν» και πολεμάμε ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Σωτήρης Ε. Κάκιας- Economist shipping Consultant : Αυτές τις μέρες βιώνουμε τον δικό μας Γολγοθά. Την πλέον δύσκολη περίοδο για όλο τον πλανήτη. Εύχομαι αυτό το Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει τη λύτρωση στις ψυχές όλων μας και την υγεία σε όλους όσους ασθενούν. Στους συμπατριώτες μου Γαρδικιώτες, εύχομαι υγεία και αγάπη στα σπιτικά μας, ψυχική ανάταση και υπομονή. Η Παναγιά η Γαρδικιώτισα να βάλει το χέρι της να βρεθούμε και πάλι όλοι στη χάρη της. 

Marios Bronx-Μουσικός-Φωτογράφος : Καλή ανάσταση! Υγεία σε όλους εύχομαι, λίγη υπομονή και ας βγούμε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι μετά.

Δημήτρης Γάλλος -ΕΚΑΒ : Εν μέσω πανδημίας, το Πάσχα του 2020 καλούμαστε να βιώσουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη.
Μακριά από αγαπημένους μας ανθρώπους, μακριά από ήθη και έθιμα αιώνων μια γιορτή πάνδημη γίνεται υπόθεση προσωπική και οικογενειακή.Έστω και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες,εύχομαι αυτό το Πάσχα, όσο διαφορετικά κι αν το βιώνουμε όλοι μας, να γίνει αφορμή για ψυχική και πνευματική ανάταση και ανάσταση!Να έχουμε υγεία, υπομονή και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες .
Η ΖΩΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Έλενα Νάμινι-Διαφημίστρια :Μια ευχή για το Πάσχα! Ποια θα μπορούσε να είναι η ευχή εκείνη που θα δώσει αισιοδοξία, ελπίδα και επιμονή στο μέλλον; Ίσως καμία! Εκείνο που εύχομαι μόνο, είναι να γίνουμε όλοι ταπεινότεροι, να ανασύρουμε την ανθρωπιά μας, γυμνή κι απέριττη και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Τα Άγια Πάθη και η Ανάσταση είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα θυσίας και ανάτασης. Χρόνια πολλά! 

Άννα ΜπέλτσιουACT4V: Ας καθοδηγούν την σκέψη μας η θυσία της Σταύρωσης και ο θείος λόγος, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα, αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο. Άλλωστε, το Πάσχα είναι μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και την ελπίδα!

Κώστας Σκρέκας υφ.Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Μεγάλη Εβδομάδα της Ορθοδοξίας βρίσκει φέτος τους Έλληνες και όλη την ανθρωπότητα απέναντι σε μια πρωτόγνωρη απειλή. Η πανδημία του κορωνοϊούδοκιμάζει σκληρά τις κοινωνίες μας και θέτει μεγάλες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και ωριμότητα.

Θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση και θα βγούμε πιο δυνατοί, μόνο αν
μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, με αγάπη και αλληλεγγύη.
Οδηγός μας είναι η πίστη μας στις πανανθρώπινες αξίες του Χριστιανισμού.
Το Άγιο Φως ας φωτίσει το δρόμο μας.
Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι πηγή δύναμης και ανάτασης για όλους μας.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα – Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Εφη Λεβέντη- Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη: Φέτος θα γιορτάσουμε το Πάσχα, διαφορετικά όμως.  Εύχομαι το Φως της Ανάστασης να χαρίσει σε όλους μας υγεία, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη, αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα… οι ευχές μου για το φετινό πασχαλιάτικο- διαφορετικό trikalaidees.

Η εταιρεία Αλιάγας ΑΕ εύχεται σε όλους Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή. 

Γιάννης Κουτσονάσιος -Γενικός ιατρός Κ.Υ. ΠύληςΔιανύουμε μια δύσκολη περίοδο από την οποία όμως θα βγούμε νικητές.Οι Άγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα θα μας βρούνε εμάς τους γιατρούς στο καθήκον και όλους εσάς στα σπίτια σας να βοηθάμε στην κοινή προσπάθεια εναντίον του Κορωνοϊού.
Το φως της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ όμως θα φωτίσει τις ψυχές μας.Με την βοήθεια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΙΣΑΣ, το καλοκαίρι θα ανταμώσουμε γεροί και υγιείs στο αγαπημένο μας χωριό για να γιορτάσουμε την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μαρία Αξιώτου- Ozzi κατάστημα : Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη.

Δήμητρα Παπαγιάννη- Βιβλιοπώλης: Για αυτό το “διαφορετικό” Πάσχα για όλους μας εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και χαρούμενες στιγμές κοντά στους αγαπημένους μας !

Κώστας Μπάνιας- Bonjour cafe : Να’χει όλος ο  κόσμος υγειά και χαρά στην ψυχή του. Να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τον διπλανό μας και δυνατοί να παλέψουμε τα δεινά που ζούμε. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους.

Ελένη Μαγκούτα- Φωτογράφος : Καλό Πάσχα σε όλους.. Υπομονή, επιμονή, ελπίδα, δύναμη και αλληλεγγύη…

Πόπη Ντάμπαλη- Λιούτα, Θεολόγος : Ένα διαφορετικό Πάσχα θα γιορτάσουμε φέτος, χωρίς εκκλησιασμό μακριά από αγαπημένους συγγενείς και φίλους… Τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει να είμαστε κοντά στο θεό κάνοντας προσευχή ακόμα και από τα σπίτια μας. Εύχομαι λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου υγεία, υπομονή και πίστη ότι όλα θα τελειώσουν. Καλή Ανάσταση!

Χρόνια πολλά… Εύχομαι αυτό το Πάσχα να μας κάνει να εκτιμήσουμε όλα αυτά τα απλά.. τα καθημερινά..που τα είχαμε όλοι μας απλόχερα άλλα δεν τα εκτιμήσαμε ποτέ… Μόνο αγκαλιές…χαμόγελα…χάδια και υγεία πάνω απ όλα από δω και μπρος… Καλή Αντάμωση…..Δημήτρης Μαγκούτης, IVY garden -ΜARRON CAFE

Νατάσα Παπαδημητρίου-Μπουντούρη -Αισθητικός: «Το φως της Αναστάσης να φωτίζει τις ζωές όλων μας. Υγεια, Αγάπη ,πολλά χαμόγελα ,Ομορφιά!»

Δήμητρα Ανδρέου-Granello team : Αυτό το Πάσχα που είναι τόσο διαφορετικό….περισσότερο από ποτέ….εμείς και οι συνεργάτες μας. θέλουμε να σας στείλουμε τις εγκάρδιες ευχές μας.Στη φετινή Εβδομάδα των Παθών…δύναμη για όλους μας…εσωτερική γαλήνη…Υγεία…το πολυτιμότερο αγαθό….αλληλεγγύη σε κάθε συνάνθρωπο….Ομαλή πορεία προς την Ανάσταση…την Ανάσταση των ψυχών μας! Καλό Πάσχα σε όλους μας!

trikalaidees team

Back to top button
Close
Close