MUST ReadΓάμος - ΒάπτισηΕιδήσειςΠολιτισμόςΤρίκαλα

Ευχές για ένα ανθρώπινο & δημιουργικό 2022!

Τι μας έμαθε το 2021; Να αξιοποιούμε την κάθε μας στιγμή, τίποτα δεν είναι δεδομένο…η ζωή μας, οι άνθρωποι μας, οι στιγμές μας…! Όλα ανατρέπονται αλλά και όλα μπορούν να γίνουν αν το επιδιώξουμε. Ας φτιάξουμε λοιπόν μια όμορφη νέα χρονιά…2022 ευχές για ανατροπή σε όλα!
Καλή χρονιά trikalaidees team

    Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας προσφέρει απλόχερα ότι στερηθήκαμε!
    Εύχομαι να μπορούμε να ξανά αγκαλιαστούμε σύντομα, να ξανά χαμογελάσουμε με ανεμελιά!
    Εύχομαι το 2022 να μας δώσει νέες ελπίδες, νέα όνειρα!
    Εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω από όλα, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί!
    Μα πάνω από όλα εύχομαι να μην ξεχάσουμε την ανθρωπιά μας!
    Καλή μας χρονιά, χρόνια πολλά!
Βάσω Οικονόμου, Επιχειρηματίας – Πρόεδρος Σ. Φωτογράφων Ν.Τρικάλων 
Εύχομαι από καρδιάς, να βρούμε όλοι μέσα μας τη δύναμη να γιατρέψουμε τον πόνο και τις πληγές που άνοιξε η προηγούμενη χρονιά και να βιώσουμε το καινούργιο έτος με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.
Σοφία Γιδά, Πνευμονολόγος
Μετά από μια ακόμη δύσκολη χρονιά μια ευχή μπορεί να γίνει και να έχει πραγματικά κάποια αξία. Υγεία σε όλους. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η σημαντικότερη ευχή για τον άνθρωπο έχει γίνει τόσο κατανοητή από όλους μας. Η επόμενη χρονιά ελπίζω να είναι μια χρόνια δημιουργίας και εξέλιξης για όλους τους συμπολίτες μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.
                       Δημήτρης Σιαφαρίκας, Επιχειρηματίας ”Τεχνική Εταιρεία Έκφραση”
Ευχόμαστε ένα covid free 2022!!! Να έχουμε υγεία και να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τους συνανθρώπους μας! Ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές που χρειαζόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον! Καλή χρονιά!
Θανάσης Βασιλόπουλος -Χαρά Σιαφαρίκα 
Χρόνια πολλά!!! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες! Αφήνοντας πίσω τα κενά που δημιούργησε το 2021, ας σχεδιάσουμε με γενναιοδωρία το μέλλον στις καινές σελίδες που μας προσφέρει το 2022!   Ματίνα Οικονόμου Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ
Χρόνια πολλά !Με υγεία & αγάπη! Πολλές ευχές για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο νέο έτος!!!
Κατερίνα και Βασίλης Τσίνας, Κάβα Τσίνας
Τι μπορείς να ευχηθείς για το νέο χρόνο μετά από δύο χρόνια πανδημίας που άλλαξε τα… φώτα σε ένα ολόκληρο πλανήτη; Υγεία και πάλι υγεία, μακριά από COVID, lockdown και όλα εκείνα που δυσκόλεψαν τις ζωές μας, στερώντας μας και το αυτονόητο που είναι οι ανθρώπινες επαφές ακόμη και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η ευχή και συνάμα η ελπίδα για το νέο έτος είναι να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία για να ξαναπιάσουμε τις ζωές μας εκεί από ‘κει που τις αφήσαμε δυο χρόνια πριν και να τις κάνουμε ακόμη καλύτερες, εστιάζοντας πλέον μόνο σε εκείνα που έχουν πραγματική σημασία! Αυτός είναι ο στόχος και η μεγάλη μας ευχή. Ο νεος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να αρχίσουμε επιτέλους να λέμε «κάθε φέτος και καλύτερα»! Λάζαρος Μάμαλης , δημοσιογράφος 
Φεύγει το 2021. Με την ευχή η καινούργια χρονιά να δώσει λύσεις και χαρές, να πραγματώσει όνειρα και ελπίδες, να γεμίσει τις καρδιές μας αγάπη. Να τη ζήσουμε, ευγνώμονες και διεκδικητικοί, με όλο μας το είναι. Καλή χρονιά σε όλους. Mαρία Καναρά, Χειρουργός Μαστού, Πρόεδρος Αντικαρκινικής Εταιρείας Τρικάλων
Πολλές ευχές για καλή, δημιουργική, αισιόδοξη και γεμάτη υγεία χρονιά!! Νέες εμπειρίες μας περιμένουν!
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Τρικάλων
2022 ευχές για όλες και για όλους. Υγεία, αγάπη, ευτυχία, ευημερία, πρόοδο και ένα μεγάλο χαμόγελο που θα ζεσταίνει τη ψυχή μας. Ελπιδοφόρο αύριο που να μετράμε μόνο παρουσίες.
Φίλιππος Βλόντζος – Σοφία Κωστούλα Βλόντζου, Cocomat Vlontzos  
Ας υποδεχτούμε 2022, με το πιο λαμπερό μας χαμόγελο και την ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά, που θα είναι γεμάτη από ζωή , εξέλιξη, δημιουργία και πολλές πολλές αγκαλιές και φιλιά χωρίς φόβο! 2022 σε περιμένω με τα καλύτερα δώρα στην αγκαλιά σου για την ανθρωπότητα!
Λίλια Χαλκιά make up artist 
Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει. Με λίγη ακόμη προσπάθεια απ’ όλους μας θα δούμε οτι χωρίς τις μάσκες είμαστε ομορφότεροι!!!Στην υγειά μας!
Νίκος Λασπάς- Μαρία Ντάνα 
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλή χρονιά να έχουμε!
                                              Βασίλης Λαφαζάνης, Φωτισμός Λαφαζάνης
Πολλές ευχές για υγεία, αγάπη, ευημερία, θετική σκέψη και πολλά χαμόγελα που όλοι μας τα έχουμε ανάγκη!!! Το 2022 να είναι μια χρονιά επικοδομητική με εκπλήρωση όλων των προσδοκιών μας τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο!!! Καλή Χρονιά!  Ελένη Γ. Ράπτη Πρόεδρος Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας
Κάνω ευχή για μια πιο ανθρώπινή χρονιά, γεμάτη φως, με πιο ευρύχωρα όρια για όνειρα. Να είμαστε όλοι πραγματικά καλά για μια καλή χρονιά!
Γιώργος Τσιαντούλας, ηθοποιός 
Ευτυχισμένο το 2022. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.
Κώστας Παναγιώτου -Λουίζα Ντακούλα 
Αποχαιρετούμε επιτέλους αυτό το δύσκολο έτος 2021, φθάνοντας και πάλι στον απολογισμό της χρονιάς. Προσωπικά, αλλά και για τον περισσότερο κόσμο, ήταν μια χρονιά που δύσκολα θα ξεχαστεί λόγω των συνθηκών covid κυρίως. Ευελπιστούμε το έτος 2022 να είναι μια χρονιά ελπιδοφόρα, χρονιά ανάπτυξης και δημιουργίας και επιστροφής στην κανονικότητα. Και πάνω από όλα να υπάρχει υγεία για όλο τον κόσμο. Και μια διαπίστωση μετά τις απώλειες αγαπημένων μου αυτό το έτος : να μην ξεχνάμε να ζούμε, να ζούμε την κάθε στιγμή, να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας και να μην αναβάλλουμε κάτι που μας ευχαριστεί ελέω ρουτίνας. Ας μην γίνει επιτέλους η ρουτίνα σκοπός μας, ας μάθουμε όλοι να απολαμβάνουμε τις μικρές καθημερινές χαρές. Χωρίς αναβολή. Καλή χρονιά με υγεία!
Βασίλης Π Τεντολούρης, Φοροτεχνικός
Εύχομαι το 2022 να φέρει σε όλους όσα στέρησε η πανδημία το 21. Να είμαστε όλοι ελεύθεροι, υγιείς με ανέλιξη και πολλά χαμόγελα. Καλή Πρωτοχρονιά!
Χρύσα Ξάνθη, Δημοσιογράφος 
Εύχομαι το νέο έτος 2022 να θυμίζει ανατολή στις ζωές μας. Η κρίση που βιώνουμε να μεταμορφωθεί σε ευκαιρία αφύπνισης. Να αρνηθούμε τη μιζέρια και την ηττοπάθειά μας και να ανακαλύψουμε τον κρυμμένο πλούτο που κρύβουμε μέσα μας, τον πλούτο του ίδιου μας του τόπου. Σήμερα είναι η ευκαιρία μας…
Καλή κι ευλογημένη χρονιά. Ευτυχισμένο το 2022 .Λευτέρης Αβραμόπουλος
Τις θερμότερες ευχές για το Trikala idees αλλά και όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε ακόμη καλύτερη χρονιά, ακόμη πιο δημιουργική ,απελευθερωμένοι από τις συνθήκες της πανδημίας. Η ποιότητα είναι δεδομένη όποτε αυτό που απομένει είναι να είστε υγιείς, δημιουργικοί ,υπέροχοι όπως πάντα. Καλή Χρονιά!
Δημήτρης Φούσκας – Φωτεινή Μπαλούτσου 
Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μου Γαρδικιώτες υγεία, αγάπη, ευτυχία, τύχη, δημιουργία. Το 2022 να εκπληρώσει ο καθένας μας τα όνειρα του. Στο Trikalaidees εύχομαι να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία προς όφελος της σωστής, έγκυρης και ουσιαστικής ενημέρωσης.
Σωτήρης Ε.Κάκιας
Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα.. το 2022, για μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και καρδιές πλημμυρισμένες από ευτυχία!  Στέφη Κωστοπούλου, μέλος Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Τρικάλων 
Αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που η μάσκα κρύβει τα χαμόγελα όλων! Χρόνια πολλά σε όλους
Ceo Karakikes Shopping Center Λεωνίδας Καρακικές – Όλγα Εμμανουήλ
Εύχομαι το 2022 να νιώσουμε και πάλι ελευθερία! Να μοιράσουμε αγάπη και χαρά, πρώτα στον εαυτό μας αλλά και στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ας κάνουμε το 2022 να είναι η χρονιά μας! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγάπη και αφθονία!
Γιούλια Πεταράκη, T.D.A Χοροδιδάσκαλος
Η Πρωτοχρονιά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία  για να θέτουμε όνειρα και να προσδοκούμε να γίνουν πραγματικότητα. Αυτή την φορά λόγω της πρωτοφανής υγειονομικής κατάστασης, η υγεία αδιαμφισβήτητα για όλους μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Ευχή να παραμείνουμε δυνατοί  και  αρκετά υπομονετικοί για τα όσα διαδραματίζονται γύρω μας με ευχή μου για την νέα χρονιά να βάλουμε στόχους και πορεία στις  καινούριες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα φέρει ο νέος χρόνος . Καλή και ευημερούσα Πρωτοχρονιά!
                             Χρήστος Ζαραμπούκας, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων
Εύχομαι μια γαλήνια χρόνια με πολύ φως για να δούμε καθαρά ποσό σημασία έχει η αγάπη, η ενσυναίσθηση, η αλληλεγγύη … η επιθυμία του ενός, ας είναι η πιο θερμή ευχή του άλλου … καλή χρόνια σε όλους!
                                     Ελένη Δεληγιάννη- Δερματολόγος 
Το 2022 ανατέλλει σε λίγες ώρες…Φέρνει μαζί του, όπως κάθε νέα χρονιά, ελπίδες και προσδοκίες για ένα νέο ξεκίνημα. Εγκάρδιες ευχές για μια καλύτερη χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελα!
                                    Νίκος Λιούτας – Πόπη Ντάμπαλη
2022 γλυκές ευχές σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα αυτή η χρονιά να είναι το τέλος της πανδημίας!
                               Αγγελος Ντούμας – Excelsior Hellas 
Η χρονιά που φεύγει ήταν αναμφίβολα από τις δυσκολότερες για τον πλανήτη ολόκληρο, χάθηκαν ζωές, καταστράφηκαν οικονομίες. Δοκιμαστήκαμε όλοι.. Το νέο έτος 2022 ας είναι η χρονιά που θα μας βγάλει από την πανδημία και θα επιστρέψει στην ζωή μας η υγεία και το χαμόγελο!!! Τις καλύτερες ευχές μου για μακροζωΐα και ευημερία!!! Καλοτάξιδο να είσαι 2022!!!
Μάνη Μαρία Γιαννοτάκη 
Αισιοδοξία υγεία σωματική και ψυχική και να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας και τους συνάνθρωπους μας. Το νέο έτος να γεμίσει τις καρδιές όλων μας μόνο με αγάπη γιατί μόνο έτσι θα φέρουμε ένα καλύτερο αύριο.
Τζιοβάνι Πλεσιώτης,Diverso Coffee
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους μας υγεία, αγάπη, ευημερία και ευτυχία! Να αφήσουμε πίσω μας τις οποίες δυσκολίες των τελευταίων ετών και να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον να αισιοδοξία, χαμόγελο και ελπίδα! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει μια δημιουργική χρονιά, πλούσια σε χαμόγελα και όμορφες στιγμές! Ας βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι για να γίνει ο κόσμος μας πιο όμορφος! Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένο το 2022!
                           Γιώργος Παπαχρήστος, Εστιατόριο Παπαχρήστος
Το 2021 ήταν μια χρονιά με δυσκολίες και πρωτόγνωρα συναισθήματα για τους περισσότερους ενώ κάποιοι βίωσαν αναπάντεχες απώλειες. Τις ιδιαίτερες ευχές μας για δύναμη και υγεία στις οικογένειες που φροντίζουν ασθενείς αυτές τις μέρες. Ευχόμαστε όλο αυτό να μείνει στο 2021 και το 2022 να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας , υγείας και ευημερίας για όλους!  Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι από τις καταστάσεις που ζούμε και το 2022 να γεμίσουν οι καρδιές μας Αγάπη και γαλήνη, καλή Χρονιά
Παντοπωλείον “Το Κέντρον” Παντελής Κατσιάκος – Μαριάννα Μαγουλά

Back to top button
Close
Close