Idees Sports

Ευρωλίγκα-φάιναλ φορ: Σήμερα η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με έξτρα ατού τον κόσμο του!

Κατακόκκινη θα είναι η «Stark Arena» του Βελιγραδίου για τον σημερινό (19:00) πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

Οι εκδρομείς οπαδοί της ομάδας του Πειραιά από την Ελλάδα υπολογίζονται κατ’ ελάχιστο 8.000, το πιθανότερο είναι να είναι 10-11.000, όμως πηγές από την Ευρωλίγκα ανέφεραν ότι ουσιαστικά οι φίλαθλοι που θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό και θα βρίσκονται στις εξέδρες της «Stark Arena» θα είναι 14-15.000!

Στους 15.000 υποστηρικτές της ομάδας του Πειραιά συμπεριλαμβάνονται και οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, που έχουν αδελφική σχέση με τους φίλους του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ξανά μεγάλη ενέργεια», σχολίασε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Πρίντεζης για την αναμενόμενη μεγάλη παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στην «Stark Arena».

«Ο κόσμος μας δεν μας δημιουργεί πίεση, μας βοήθησε πολύ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», εξήγησε ο Πρίντεζης και τόνισε: «Ηταν τρομερό αυτό που έγινε στον πέμπτο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ με αντίπαλο τη Μονακό, αν και δεν είναι σωστό να μπαίνει ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και ειδικά πριν τελειώσει το ματς.

Back to top button
Close
Close