Design

Έπιπλο Φυσικόπουλος: Back to school με super ανανεωμένο παιδικό δωμάτιο!

Όταν διακοσμείτε το παιδικό δωμάτιο έχετε πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα χαριτωμένο και γλυκό περιβάλλον για τα παιδιά σας. Η εταιρεία Fisiko Furniture είναι εδώ για εσάς, να σας προτείνει ιδέες και λύσεις για έξυπνα και λειτουργικά παιδικά και εφηβικά δωμάτια. 

Back to school με super ανανεωμένο παιδικό δωμάτιο!

Από τα έπιπλα και το decor μέχρι το χρώμα των τοίχων, έχουν όλα να κάνουν με τη διαμόρφωση ενός ήρεμου και διασκεδαστικού περιβάλλοντος που θα αγκαλιάζει το παιδί σας στον προσωπικό του χώρο. Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.fisiko.gr για να δείτε προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο που είναι σίγουρο ότι το παιδί σας θα τα αγαπήσει! Υπέροχοι σχεδιασμοί, σύγχρονο design και ποιότητα στο έπιπλο !

Δυνατότητα κατασκευής σε επιθυμητές διαστάσεις


Το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, ιδανικός για τους μικρούς μας «ήρωες». Χαρακτηρίζεται από τους όμορφους και ιδιαιτέρους συνδυασμούς χρωμάτων, τόσο στα έπιπλα όσο και στα διακοσμητικά του χώρου, ταξιδεύοντας τα παιδιά σε ένα μέρος φαντασίας και δημιουργικότητας.


Η εταιρία Fisiko Furniture δραστηριοποιείται στο χώρου του επίπλου από το 1979 ειδικεύοντας την δραστηριότητά της στην κατασκευή ποιοτικών ξύλινων επίπλων όπως κρεβατοκάμαρες ، παιδικά δωμάτια ، και έπιπλα σαλονιού.

FISIKO Furniture

Fisiko Furniture

www.fisiko.gr ,5ο χλμ Τρικάλων – Πύλης
Τρίκαλα -τηλ.2431061525

 

Back to top button
Close
Close