Τρίκαλα

Εξαιρετική συναυλία από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου για δυο μεγάλους θεσσαλούς δημιουργούς

Η πρώτη μουσική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ΔήμοιΤρικκαίων και Μετεώρων.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το Πνευματικό κέντρο κατακλύστηκε απο ενδιαφερόμενους για την συναυλία και φυσικά μαθητές για να παρακολουθήσουν τα τραγούδια στη  θεματική εκδήλωση – συναυλία αφιερωμένη στους Θεσσαλούς δημιουργούς Κώστα Βίρβο (στιχουργός) και Θεόδωρο Δερβενιώτη (συνθέτης).Στην εκδήλωση παρέστησαν οι κόρες του Κ. Βίρβου, Μαρία και Αναστασία Βίρβου και οι γιοι του Θ. Δερβενιώτη, Σπύρος και Δημήτρης Δερβενιώτης ,βουλευτές ,δήμαρχοι ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί εκπρόσωποι φορέων Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βόλου υπεύθυνος της Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής είναι ο  μουσικοσυνθέτης και καθηγητής του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Βόλου, κ. ΖαφείρηςΚουκουσέλης και υπεύθυνη διδασκαλίας της χορωδίας η εκπαιδευτικός  κα Σέβη Μάμαλη- Μαζέρα.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων υπεύθυνος της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής είναι ο μουσικοσυνθέτης και καθηγητής του Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Τρικάλων, κ. ΝικόλαοςΚοφίνας και υπεύθυνες της διδασκαλίας της χορωδίας οι εκπαιδευτικοί κα Θεανώ Πέτκογλου και κα Στέλλα Αναστασοπούλου.

Σημαντική είναι η συμβολή του υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλωνκ. Παρασκευά Πλακιάστη διοργάνωση τηςεκδήλωσης.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close