Idees SportsΕιδήσεις

Εντυπωσιασμένα τα στελέχη της Εθνικής Μπάσκετ από τη Λάρισα

Μόνο νίκη στον sold out αγώνα με τη Μ. Βρετανία στη Νεάπολη (φωτό – βίντεο)

Τιμή και συγκίνηση αποτέλεσε για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ η πρόσκληση να αγωνιστεί για τα προκριματικά του World Cup στη Λάρισα.

Η συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν από κοινού το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου τα στελέχη της Εθνικής ήταν γεμάτη κολακευτικά λόγια για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα και την πλούσια μπασκετική ιστορία της.

Όλοι συμφώνησαν πως η νίκη αύριο κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους: Ως ανταπόδοση στους φιλάθλους που θα γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό της Νεάπολης, αλλά και για να γίνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της εθνικής.

«Καλωσορίζουμε τη μεγάλη αγαπημένη, την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στη Λάρισα, σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία που θα κρίνει και την πορεία της ομάδας», είπε στην έναρξη της τοποθέτησής του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, υπενθυμίζοντας πως η περιοχή έβγαλε μεγάλους αθλητές και… διψά για μπάσκετ.

Δείτε τι είπε:

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος έκανε λόγο για τιμητική πρόσκληση να αγωνιστεί η Εθνική στη Λάρισα σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα, σημειώνοντας πως «η εθνική ομάδα έχει ανάγκη την επαρχία και η επαρχία έχει ανάγκη την εθνική ομάδα».

Δείτε τι είπε:

Ο κόουτς της Εθνικής Δημήτρης Ιτούδης έκανε λόγο για «ιδανικές συνθήκες» κάτω από τις οποίες προπονείται τις τελευταίες δύο ημέρες στη Λάρισα η ομάδα, συγχαίροντας τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, αλλά προπαντός τους αθλητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους το καλοκαίρι αντί να ξεκουράζονται με τις οικογένειές τους. «Έχουμε συναίσθηση της υποχρέωσής μας φορώντας το εθνόσημο» συμπλήρωσε.

Δείτε τι είπε:

Ο Λαρισαιος μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ Δήμος Ντικούδης τόνισε πως η Εθνική θέλει τη νίκη αύριο, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια η ομάδα να βρεθεί και στην περιφέρεια, σε όλη τη χώρα.

Δείτε τι είπε:

Ο general manager της Εθνικής Νίκος Ζήσης στάθηκε στη Λάρισα που χαρακτήρισε μπασκετική πόλη, που έχει βγάλει μεγάλους αθλητές και ανθρώπους του μπάσκετ.

Δείτε τι είπε:

Ο μπασκετμπολίστας της Εθνικής Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή που αυριανός αγώνας είναι sold out και γι’ αυτό η ομάδα θέλει να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της Λάρισας.

Δείτε τι είπε:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Back to top button
Close
Close