FashionOpeningsΤρίκαλα

Εντυπωσιακή η νέα συλλογή υποδημάτων FLAT WALK by Leggas !

20160425_215921

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους ο Κώστας και η Πόπη Λέγγα αυτή τη σεζόν παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή υποδημάτων τους από τις εταιρίες Rollini ,Baboulas ,Smart Cronos στο FLAT WALK by Leggas.

Σειρά Elegant

Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς καθώς,ο Κώστας Λέγγας αποτελεί τη δεύτερη γενιά μιας επιτυχημένης πορείας 65 χρόνων των υποδημάτων πολυτελείας ”ΛΕΓΓΑΣ” .


Oxford style

 

Σε μια σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του ,ο κος Λέγγας ως πρώην αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων για μια δεκαετία,μας μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε μια αγοραστική ανάκαμψη ενόψη των εορτών του Πάσχα ,που τόσο έχει άνάγκη η τρικαλινή αγορά !

Street casual

Τα παπούτσια αποτελούν απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ και κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό παπούτσι για κάθε περίσταση. Φέτος το καλοκαίρι τα πέδιλα, οι πλατφόρμες ,τα oxford style έχουν την τιμητική τους καθώς θα βρείτε αμέτρητα σχέδια . Σας προτείνουμε  κάποια από αυτά τα σχέδια που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι.

Εσπαντρίγιες -Platforms

FLAT WALK by Leggas ,Ιουλιέτας Αδάμ 14, Τρίκαλα .Τηλ. 2431037103

 

Back to top button
Close
Close