Ειδήσεις

Εντυπωσίασε η παράσταση «Τα Πάντα Ροή» του ΣΜουΘ στο Διαχρονικό Μουσείο

ην καθιερωμένη ολοκληρωμένη παράστασή του, εμπνευσμένη από την συνέργεια όλων των εκπαιδευόμενων, παρουσίασε απόψε το βράδυ του Σαββάτου το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας με τίτλο «Τα Πάντα Ροή», στον προαύλιο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μπέκου, Δέσποινα Μπουνίτση

Χορογραφίες: Αθηνά Μανώλη, Δέσποινα Μπουνίτση

Μουσική επιμέλεια: Φίλιππος Ζούκας

Εμψύχωση υλικού: Μαριαλένα Τσιαμούρα

Εικόνες- Φωτισμός: Γιάννης Χατζηαντωνίου

Συμμετέχουν: Βασίλης Αρβανίτης, Βασιλική Ακριβοπούλου, Μαρία Ακριβοπούλου, Άννα- Μαρία Ανυφαντή, Κατερίνα Γούλα, Γεωργία Κολλύρα, Άρης Καρλιώτης, Ραφαέλα Καφφέ, Στέφανος Κουτσομάρκος, Απόστολος Λύγδας, Ναταλία Λύγδα, Άγγελος Μπάρμπας, Δάφνη Σαμαρά, Αφροδίτη Τουφεξή, Νατάσα Τσιμπώλη, Γαρυφαλλένια Τσινοπούλου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ελένη Παναγοπούλου, Γιώργος Πολύζος, Ντόρα Φρανσέ, Περικλής Χασταλής.

Δείτε φωτογραφίες:

         

Βασίλης Καραλούλης – φωτό/βίντεο: onlarissa.gr 

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς, η ομάδα COMBO αποτελεί την κοιτίδα ζύμωσης του υλικού που φέρνουν οι εκπαιδευόμενοι από κάθε Εργαστήριο (Δημιουργικής Γραφής, Υποκριτικής, Σύγχρονου Χορού & Αυτοσχεδιασμού, Body Percussion και Αφηγηματικής Φωτογραφίας) προκειμένου να συνδημιουργήσουν το δικό τους συνθετικό πρωτότυπο έργο.

Το έργο

Η νέα παραγωγή της ομάδας COMBO με τίτλο «Τα Πάντα Ροή» έρχεται να μιλήσει μέσα από τις σύγχρονες παραστατικές τέχνες για την έννοια της «αλλαγής» και τις διαφορετικές εκφάνσεις της -από την μεταβλητότητα, την ανασφάλεια και την απώλεια, ως την μετάβαση, την εξέλιξη και την ευκαιρία. Το έργο μάς μεταφέρει σε ένα περιβάλλον ρευστότητας και μετασχηματισμού και μας προτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο υπάρχουμε συνειδητοποιώντας πως «το μόνο σταθερό είναι η αλλαγή».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη, πολυμεσική παράσταση που συνενώνει το θέατρο, τον σύγχρονο χορό, τη μουσική και το video art. Μια σύνθεση τεχνών και σκηνικών εικόνων που φωτίζουν τις ανησυχίες της ομάδας COMBO για την κοινωνική, οικονομική και κλιματική κρίση, παρατηρούν τις συνέπειές τους στον άνθρωπο και προτείνουν ως διεξόδους την επανύφανση των κοινωνικών σχέσεων και της συλλογικότητας.

Back to top button
Close
Close