Lifestyle news

Ενας έρωτας που ξεκίνησε από μια μακαρονάδα!

Το ζευγάρι μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για το πώς γνωρίστηκαν, πώς είναι η σχέση τους ενώ αποκαλύπτουν σε τι οφείλουν το ειδύλλιο τους.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Εβελίνα: «Γνωριστήκαμε πριν από εννέα χρόνια και είμαστε οκτώ χρόνια μαζί. Μία μπάντα, η The Bourbon Band, έψαχνε πλήκτρα και φωνές. Κάπως έτσι έκανα δοκιμαστικό και με πήραν, και λίγο μετά ήρθε ο Κλεάνθης. Στην αρχή ήμασταν φίλοι. Δουλεύοντας μαζί διαπιστώσαμε ότι είχαμε πολλά κοινά και λίγο μετά γίναμε ζευγάρι Κλεάνθης: Πολλές φορές έβλεπα στην πρόβα την Εβελίνα να κάθεται σε μια γωνιά και να τρώει τη σαλάτα της. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα… Αποφάσισα λοιπόν μία μέρα να της την κεράσω. Πήγα στο κατάστημα που βρισκόταν δίπλα στο μαγαζί που παίζαμε και λέω στον υπάλληλο: «Θέλω να μου δώσετε τη σαλάτα που παίρνει η Εβελίνα». «Ποια σαλάτα; Μακαρόνια παίρνει», μου λέει ο υπάλληλος.
Εβελίνα: Κρυβόμουν στην άκρη και έτρωγα τα μακαρόνια μου και μετά τους έλεγα ότι έφαγα σαλάτα. Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό μου ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.
Κλεάνθης: Εγώ, πάλι, όταν κατάλαβα τι είχε συμβεί, την ερωτεύτηκα! (Γελάει.)
Εβελίνα: Από τότε μπορούσα πια άνετα να τρώω τα μακαρόνια μου, γιατί το έμαθαν όλοι! (Γελάει).

Πώς από φίλοι γίνατε ζευγάρι;
Κλεάνθης: Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί!

Εβελίνα: Αλλά και την επόμενη μέρα, παρόλο που ήρθε η οδική βοήθεια και φόρτισε τη μπαταρία έμεινε πάλι στο σπίτι. Φάγαμε πρωινό, πήγαμε μετά μια βόλτα και κάπως έτσι καταλήξαμε να είμαστε μαζί. Έτυχε μάλιστα να λείπουν και οι γονείς μου από το σπίτι, γιατί είχαν πάει διακοπές, διαφορετικά δεν θα είχα την άνεση να του πω «εντάξει, αφού χάλασε το αμάξι σου μείνε σήμερα εδώ». Τώρα που το σκέφτομαι οι γονείς μου θα μάθουν πρώτη φορά από αυτή τη συνέντευξη τι είχε συμβεί εκείνο το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε.

Δηλαδή, πρώτο ραντεβού δεν βγήκατε ποτέ;
Εβελίνα: «Στην πραγματικότητα, όχι! Αυτό που κάναμε πολύ συχνά είναι να πηγαίνουμε μετά τη δουλειά να τρώμε παγωτό μηχανής, στο οποίο έχω τρομερή αδυναμία»
Δεν τον προκάλεσες μία μέρα στο σπίτι για να του μαγειρέψεις; Εβελίνα: «Όχι, γιατί τον ήθελα στη ζωή μου. Αν του είχα μαγειρέψει, πιθανότατα να μην ήταν εδώ δίπλα μου τώρα. (Γελάει). Αντιθέτως, εκείνος μου μαγείρευε και μου έδινε μετά και ταπεράκι για να το πάρω μαζί μου στην πρόβα»

Κλεάνθης: «Η Εβελίνα έχει εξελιχθεί, πολύ τα τελευταία χρόνια και τώρα πια… μαγειρεύει καλύτερα από μένα. Μία από τις πρώτες φορές που της μαγείρεψα πήγα να της κάνω κακό! Εβελίνα: Έκανα διατροφή και έπρεπε να φάω μία φρυγανιά, ένα βραστό αβγό και ένα κομματάκι κρέας. Μου τα είχε βάλει όλα σε τάπερ και όταν ήμουν στην πρόβα, έλαβα ένα sms όπου μου έγραφε: «Έφαγες; Όλα καλά;». «Ναι, ήταν όλα πεντανόστιμα», του απαντώ. «Πες μου ότι δεν έφαγες το αυγό!» μου γράφει. Αρχίζω να πανικοβάλλομαι. Τι είχε συμβεί… Αφού έβρασε το αβγό, έκανε μία τομή και έβαλε μέσα ένα χαρτάκι που έγραφε «Σ’ αγαπώ πολύ». Κι εγώ το έφαγα κανονικότατα και προφανώς κατάπια και το χαρτάκι χωρίς να το καταλάβω. Μα πες μου ειλικρινά, ποιος θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο!», λένε στο ΟΚ.

Back to top button
Close
Close