Πολιτισμός

Ελληνικός γύρος στα προάστια της Νέας Υόρκης από τον «Lefteris»

Γνωστό για τον γύρο του, το εστιατόριο «Lefteris Gyro» έχει ήδη 4 μαγαζιά στην περιοχή του Ουέστσεστερ. Τα ελληνικής ιδιοκτησίας μαγαζιά λαμβάνουν καθημερινά θετικές κριτικές για τα σουβλάκια τους και τις ελληνικές σαλάτες.

«Ακόμη ένα καταπληκτικό γεύμα στο ‘Lefteris Gyro’. Ηταν πολύ ευγενικοί όταν ζήτησα να καθίσω στα έξω τραπέζια επειδή είχε τέλεια μέρα. Παρήγγειλα μια ελληνική σαλάτα με γύρο ενώ η μητέρα μου μια μερίδα σουβλάκι με ρύζι και σαλάτα» έγραψε στο «Yelp» μια πελάτισσα.

Σε άλλα σχόλια, τονίζεται η ποικιλία σε κρέατα αλλά και οι εντυπωσιακές ποσότητες στις μερίδες. «Η ελληνική σαλάτα με κοτόπουλο. Το καλαμάκι αλλά και η σος πάνω στη σαλάτα είναι οι λόγοι για να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί. Μου αρέσει πολύ» έγραψε άλλος πελάτης.

Οσον αφορά το δείπνο, τα πιάτα είναι πολλά, ενώ υπάρχει και η επιλογή των θαλασσινών. «Νοστιμότατα αρνίσια σουβλάκια, μουσακάς για χορτοφάγους και χόρτα είναι αυτά που παραγγείλαμε. Τα παπουτσάκια επίσης ήταν καταπληκτικά. Σε ευχαριστούμε Λευτέρη» έγραψε ένα ζευγάρι στα σχόλιά του.

Τα τέσσερα μαγαζιά του ελληνικού εστιατορίου βρίσκονται στο Γιόνκερς, στο Τέριταουν, στο Μάουντ Κίσκο και στο Πλέζαντβιλ.

Back to top button
Close
Close