Επιχειρείν

Ελένη Κωνσταντάκου -Νέες προτάσεις shopping στην πόλη των Τρικάλων από το LE CHIC

Η πορεία της στιλάτης διαχρονικής και πάντα in  τσάντας τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική τάση. Πέρα από το γεγονός ότι δίνει μια luxurious νότα στο γυναικείο outfit, προσδίδει και μία υπεραξία στη γκαρνταρόμπα.

Το χειροποίητο αξεσουάρ του γυναικείου ώμου μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο απλό σύνολο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο νέο κατάστημα της πόλης με την ιδιοκτήτρια Ελένη Κωνσταντάκου να υπόσχεται μια μοδάτη πορεία στο γυναικείο σύνολο της πόλης παρουσιάζοντας εξαιρετικές συλλογές σε τσάντες και γυναικεία αξεσουάρ Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην εμπορική οδό της πόλης των Τρικάλων στην Καρανάσιου 3, ο όμορφος και ατμοσφαιρικός χώρος του LE CHIC  ,συνυφασμένος με το γυναικείο χρώμα, προσδίδει ένα διαφορετικό κύρος στην εμπορική αγορά της πόλης .

Η μινιμαλιστική αλλά και πολυτελής αίσθηση του καταστήματος αντικατοπτρίζει την εξίσου καθαρή, απλή φύση των κοσμημάτων, τα σχέδια των οποίων βασίζονται στη διαχρονικότητα, την αισθητική και τη μοναδικότητα σε κάθε σχέδιο εναρμονισμένα πλήρως με την δημιουργική αρχιτεκτονική του χώρου σε ένα όμορφο και πραγματικά λειτουργικό απόλυτα κατάστημα Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για την νεαρή ιδιοκτήτρια που τόλμησε να δημιουργήσει τον δικό της επαγγελματικό χώρο ,υπόσχεται , ακατάπαυστη έκφραση της δημιουργικότητας μέσα από τα προϊόντα της Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Back to top button
Close
Close