Γάμος - Βάπτιση

Ειρήνη Τεντολούρη και Felix Burkhardt love story!

Ειρήνη & Felix Love & marriage ! 

Ο πιο όμορφος ανοιξιάτικος γάμος έγινε στον προφήτη Ηλία Τρικάλων σε μια ανοιξιάτικη μέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα. Η τρικαλινή οδοντίατρος – ορθοδοντικός Ειρήνη Τεντολούρη, και ο Γερμανός Felix Burkhardt, οδοντίατρος – προσθετολόγος. ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην γενέτειρα της νύφης. Το όμορφο ζευγάρι μαζί με την κόρη τους  2 ετών ζει στην Ελβετία,αλλά επέλεξε τα γραφικά Τρίκαλα για την ημέρα του γάμου του.  Κουμπάροι από την πλευρά της νύφης, ήταν η Ελένη Κυπριζλή, φαρμακοποιός και από την πλευρά του γαμπρού ο André Rosenkranz, ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Η Ειρήνη εντυπωσιακή εκπέμποντας φυσική ομορφιά και χαρά έφτασε στην εκκλησία χαμογελαστή, μας άρεσε ιδιαίτερα το νυφικό της και η διακόσμηση της εκκλησίας από την Αγγελική και Γιώργο, με τα χρώματα της άνοιξης πορτοκαλί, ροζ, κοραλί και πράσινο σε εντυπωσιακά καλάθια. Το Νυφικό από τον οίκο Άννα Ανεμομύλου και το κοστούμι του γαμπρού Δημήτρης Πέτρου. Το  λαμπερό μακιγιάζ η make up artist Γιώτα Κουβούση,και τα μαλλιά η Γωγώ Νταούλα,
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το candy bar έξω από την εκκλησία, και την υπέροχη  νυφική διακόσμησης της Μαρίνας από το κατάστημα Mpomponierre.

Back to top button
Close
Close