Lifestyle news

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Για προπόνηση στο ΟΑΚΑ με καλή παρέα

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία λόγω καραντίνας απέχει εδώ και αρκετό καιρό από τα νυχτερινά κέντρα και γενικότερα τις εμφανίσεις, προφανώς και είδε την περίοδο αυτή της αποχής από τη δουλειά ως μία ευκαιρία για την ίδια ώστε να αφοσιωθεί στον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν.H sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου δηλώνει πως όταν  αποκτήσει παιδί θα αφήσει την καριέρα | eirinika.gr

Αθλήτρια από πολύ μικρή και με επιδόσεις που έχουν διαπιστώσει όλοι από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι παιχνίδι στο παρελθόν, το Survivor, δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς άθληση και γυμναστική.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε προπόνησή της στο ΟΑΚΑ πριν από λίγες μέρες όμως δεν ήταν μόνη, αλλά με ακόμα έναν αθλητή που το λέει η καρδιά του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατάει νου και σώμα υγιή.

Ο λόγος για τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή ο οποίος έχασε μετά από ατύχημα και τα δύο πόδια του. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Το ατύχημά του άλλαξε για πάντα τη ζωή του αλλά του έδωσε και τη δύναμη να αρπάξει από τα… μαλλιά και πάλι τη ζωή και να εξελιχθεί ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές των Παραολυμπιακών.

Μάλιστα στην Παραολυμπιάδα στο Ρίο το 2016 είχε πολύ καλές επιδόσεις.

Μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν προπονήθηκαν και έδειξαν να το διασκεδάζουν αφού πείραζαν συνεχώς ο ένας τον άλλον αλλά και συμβουλεύονταν ο ένας τον άλλον.

Back to top button
Close
Close