Idees Sports

Εικόνα ανωτερότητας από Σάκκαρη! “Έσβησε” και την Ρακίμοβα στο Roland Garros

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros πανηγύρισε για δεύτερη φορά η Μαρία Σάκκαρη. Η Καμίλα Ρακίμοβα “κούρασε” μόνο στο πρώτο σετ την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με τη νίκη να έρχεται με 2-0 σετ (7-6, 6-2).

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί κόντρα στην Νο189 τενίστρια στον κόσμο, Καμίλα Ρακίμοβα και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros με 2-0 σετ (7-6, 6-2) .Εκεί, το νο 24 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γκοβ ή Τέρνισαντ. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια είχε κάνει “περίπατο” και στον πρώτο γύρο του Grand Slam.

 

Η Σάκκαρη προσπάθησε να “σπάσει” το σερβίς της Ρακίμοβα και το κατάφερε στο 7ο game, κάνοντας το 4-3. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια, κινδύνευσε να χάσει το σετ μένοντας πίσω (6-5) αλλά το έστειλε τελικά στο τάι μπρέικ, κατακτώντας το με 7-0 (με ισάριθμα λάθη της Ρωσίδας).

Η Ρακίμοβα προσπάθησε να προβάλει αντίσταση στη Σάκκαρη στο δεύτερο σετ, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το break στο 4ο game (3-1) και έφτασε στη νίκη, έστω και αν η Ρωσίδα αντίπαλος της της έκανε ένα break (5-2). Η νίκη ήρθε με νέο break με το δεύτερο σετ να ολοκληρώνεται μετά από 45 λεπτά αγώνα (6-2).

Back to top button
Close
Close